AKTUELNO

Šok!

U toku je žestok sukob Nataše Radan sa Lepim Mićom zbog nesuglasica, a u sve se umešao i Stefan Karić, koji je pomenuo međuljudske odnose u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

O ovima što pričaju mi smo naši, videli smo kada oni dele budžete, tu nema njihovi, a Ermina je pokazala kako gleda ko je to njen, da li je vera ili država iz koje dolaze, pokazala je, jer se svađala sa Kenanom i Rialdom, pa im je dala velike budžete. - rekao je on.
Ermina, ti ne možeš od svog budžeta da daješ drugima - rekao je Janjuš.
Janjuš prvo je rekla da daje srednji, pa je onda uradila to. Rekla je da je Anđelova želja i odvojila je od po hiljadu da bude veliki - otkrila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se budžeta tiče, ja sam očekivao mali budžet, ne verujem da je kupovala mir, u normalnim smo odnosima, priča i sa Milicom, i sa mnom, to što se desilo, ja sam se istinski pokajao. Meni si prošle godine dala veliki budžet, dva puta, očekivao sam mali, nemam problem, mogu da kažem i da je istina ovo za Necu, svako ima pravo, mogu ja da kažem Mići da vređa Janjuša tako... - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam dublje komentare, ali da znaš, baš zato što ne idem uz dlaku, takva je situacija, ja sam rekla da sam prestala da se bavim nekim stvarima, važno je da sam se složila sa tim da sam videla kako stvari stoje - rekla je misica.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga