AKTUELNO

Nisu štedeli reči!

Trenutna tema u večerašnjoj emisiji je "najbezobzirnija osoba", a sada zadrugari komentarišu one koje su oni naveli.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivano je to za Paulu, jer sve stvari koje su se desile i daju takav dojam! Anđelo prvo, od toga je krenulo, pa pretnje Franu da će izneti neke stvari koje je on radio i pretnje njegovoj mami, onda s*ks ispod odela Tominog sina, ako i da je karma Nadeždi vratila za sve, pa preko Čorbe i ostalih stvari! Jeste bezobzirna, a na kraju je prema Caru ispala isto takva i da li su u tajnoj vezi ili ne, ona je samo rekla kako njoj deluje da on radi nešto Vladimiru i da se preko nje lomi koplje, a on je rekao kako je voli i tu je dokazala kakva je - rekao je Đedović.
Ja jesam navela Paulu, ali i ovaj primer koji je Marko rekao! Toma i ona su sve pogrešno odradili, a da je Toma imao neku stvar sve bi bilo drugačije - rekla je Jovana.
Ja sam rekao da se slažem da je ona uradila najgoru stvar, ona je neko koga gotivim ali su jasne stvari ako dan i ona nije skapirala neke stvari, a imala je šansu za mnogo bolje stvari! Evo ona je danas prišla Franu i tražila mu je cigaretu a to za mene nije normalno i ne znam šta ovde rade, ako i Monika koje brani Paulu i one su se sinoć takmičile koja će jače da p*dne! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga