AKTUELNO

Više je ne zanima.

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa između Mine Vrbaški i Filipa Cara, pa su i njih dvoje prokomentarisali.

On je taj koji je počeo, okrenuo je na šalu, nije hteo da se svađa. Kad se završila svađa, obratio mi se lepo, nisam ništa komentarišem, niti ću - govorila je Mina.
Za neke stvari ja preteram, ali ja sam uvek ili ljut ili na pola sprdnje. Ako mislite da je lako za one reči koje sam rekao, nije. Ja imam neki problem u glavi, ali upozoravao sam je za neke stvari. Rekao sam i da je granica između ljubavi i mržnje jako tanka. Neke stvari su neoprostive koje sam izgovorio, a njoj ne pamtim te loše stvari koje je meni ona rekla. Ja ne znam šta je ona meni napravila, da ja njoj tako vraćam. Ja to nikad nisam doživeo. Da ona mene voli, mislim da ne voli, ali isto tako nema ni prema Franu emociju. Ni ja nju ne volim, ali ono što ja njoj uradim, vrati mi se puta deset. Na neki bolestan način ja nju volim. Kako smo mi povezani da tako reagujemo, dovoljno je da se samo pogledamo, oseti se sve, i ljubav i mržnja, sve izmešano. Sve ono što se desilo, taj odnos nije mogao biti normalan. Na to se nadovezuje i njena prošlost - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

A što trčiš onda za njom? Ti si njoj osvojio srce, ti si dete koje ja imam poriv da te izubijam, ali i da te volim. Imaš tu neku crtu. To što si je vređao, to je tvoj kompleks. Pola srca si joj iščupao. Ona ne želi da pređe preko toga, ali ja vidim kod njega to pokajanje - rekla je Nadica.
Kad sam dobila reči od bake, nisam bila svesna, a onda sam počela da sanjam. Ne zanima me bilo kakva emocija prema njemu, ja imam osobu koja me zanima. Imate pravo da mislite šta želite, i mislite, ja znam kako ću da se ponašam. Kad se pomene Filip tu nema ništa lepo. To je bila jedna budalaština koja mi nije nikad nije bila potrebna - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga