AKTUELNO

Ne može da se objasni!

Haos koji je nastao kada je Rialda Karahasanović skočila i prozvala Filip Cara na porodičnom sastanku i dalje traje. Zadrugari su obrušili na njega, a u njegovu odbranu stalo je samo par njih, između ostalog i Paula Hublin. Car je sve pokušavao da objasni zadrugarima kako je bio lepo raspoložen, dok Mina Vrbaški i Fran Pujas nisu krenuli da ga provociraju, ali su zadrugari i dalje urlali na njega i nisu mu dozvoljavali da progovori.

Foto: TV Pink Printscreen

Pustite Cara da kaže nešto, možda kaže nešto pametno, pa ga napadnite opet - utišala je Sandra zadrugare.
Stanite da kažem jednu reč! Au... Što se tiče sinoćne večeri, stvarno nisam imao ni najmanju nameru... - pričao je Car, ali je Nadica skočila opet, a zatim i Mića:
Ne dam mu ja da priča! - ustao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče sinoćne večeri, stvarno sam bio jako dobro raspoložen, nisam imao loše namere. Izvinjavam svakome, nikoga nisam direktno uvredio. Niste realni... ŠTa vi pričate, da li ste vi realni? - pitao je Car.
Mi svi ćutali, a ti nas ponižavao - dodala je Nadica.
Ljudi, vi ovde pravite spletke, pričate svašta, a meni pričate za ovo. Nikoga nisam ponižavao, izvinjavam se ako se neko našao uvređenim... Nikoga nisam degradio, omalovažavao... - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.