AKTUELNO

Ne zna da li će moći da se iskontroliše.

Nakon Miljane Kulić, Janjuš se javio za reč na porodičnom sastanku. On je poručio zadrugarima da sa njima nema problema, već samo sa Majom Marinković i da se plaši šta će se dalje dešavati.

Ja se plašim, vidim da se i ti plašiš, kad uđeš u crveno. Naravno da je svakome neprijatno da te razdvaja... - ubacila se Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, i ja se bojim za sebe. Ovde izgleda da s*ks rešava sve, najmirnije je da tako rešavamo odnose... Ona hoće da me otera u zatvor ili bilo gde... Ovde izgleda treba da vodiš ljubav da bi se smirio - nastavio je Janjuš.
Gledajte vi vaša sr*nja od života, mi ćemo biti do kraja zajedno - dobacila je Maja.
Samo će jedno biti do kraja ako se nastavi ovako. Ona se samo smiri kad ima s*ks, pre toga je samo "odgovori, reci, odgovori, reci". Samo je ludački s*ks rešenje za nju. Čim dobije te stvari, opet krene sa svojim ludilom. Sinoć sam bio u crvenom, mogao sam da ti otkinem glavu, ali nisam - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćušnuo si me - dodala je Maja.
Napolju bi ti neko otkinuo glavu i otkinuće ti glavu... Tebe boli k*rac za honorare, ne j*beš živu silu... Jedan dan ne možeš da iskuliraš da ne grebeš - nastavio je Janjuš.
Ti si bio bezobrazan prema meni bez razloga - nastavila je ona.
Nisam bio bez razloga i to nije razlog da me grebeš. Sledeći put ti otkidam glavu! Svaki put ćeš dobiti s*ks od mene da se smiriš, to je od smirenja - govorio je on.
P*ši, bre, k*rac. Pop*ši mi k*rac zbog takvog obraćanja - odbrusila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda te više neću grliti i ljubiti - poručio je Janjuš.
Onda ćemo se klati do kraja rijalitija - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.