AKTUELNO

Nova tema!

U toku je radio "Amnezija", sa Borom Santanom i Milicom Kemez, a naredni gost im je Monika Horvat.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo nekoliko sličnih pitanja za Moniku, ona je danas nakon sedam i po meseci dobila ciklus, pa mi joj čestitamo - rekao je Bora.
Monika je imala problem, a onda joj je Kristijan dao savet kako da se izbori sa tim, pa nas sada zanima da li je to prirodno ili ne - rekla je Milica.
Došlo je sve na svoje! - rekla je Monika.
Da li si zaljubljena u Paulu, rekla si jednom zadrugaru? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikome ništa nisam priznala, neko je slagao! I nemoj direktno da me pitate takve stvari, i da preko laži praviše, a ako neko treba da zna da li sam zaljubljena treba Paula da zna, a li ako budem bila njoj ću da kažem - rekla je Monika.
Što se tiče mene i Monike, pa eto! Šta da kažem, ja vidim da prolaze pored nas i kažu kako smo lezbejke i da se vaćarimo po krevetu, ali to nije tačno pa je posle bilo kako se mazim sa Teodorom, i sve što su mogli da mi zalepe ovde, zalepili su! Bile su razne insinuacije ovde, ali ja sam sa prijateljicama bliska i posesivna. Ja sam isto čula kako ona napada Filipa jer je zalojubljena u mene, ali me zabole briga i ja sam napala Cara zbog Frana jer ga volim, bili smo zajedno, a sa Filipom sam super i ne mislim im loše! - rekla je Paula.
Paula, da li želiš da se pomiriš sa Franom jer si skapirala da si ukanalila sebe?
Ja ne bih bila sa njim i nisam to rekla, jer me ne privlači na taj način i ne znam odakle to pitanje! Ja sa sprdam, a to što gleda u mene i ja nju njega to su normalne stvari, ali kada porekne ja se upalim jer ceo svet vidi da gleda, a ja ne planiram da se mirim sa njim! Nisam proveravala da li ćemo se miriti, jer znam da nećemo, a videla sam lančićem da će Rialda i Kenan biti dugo zajedno - rekla je Paula.
Ajde sada lačnićem proveri da li ćete se ti i Fran pomiriti i da li će Matora i Sanja biti zajedno? - tražio je Bora.
Mene zanima, Mina i Car i Mina i Fran - rekla je Milica.
Nećemo se pomiriti, nećemo ni Sanja ni Matora kao ni Mina i Fran, i Mina i Car koji će se pomiriti - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga