AKTUELNO

Tenzija u Beloj kući polako raste!

Naredno pitanje u nastavku emisije "Pitanja gledalaca", pročitano je za Nenada Aleksića:" Tara je priznala da ste se ljubili pre nego što te je Ivana ostavila, zašto sada potenciraš ucveljenog muža?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno, ja sam preskakao kako bih saznao ali sam u sebi znao - rekao je Ša.
Desetog marta smo se poljubili, a 25. februara smo ušli u vezu - rekla je Tara.
Kada ste ovo pitanje postavili, ja sam sinoć kada se ceo sastanak završio, on je rekao šta je rekao i da mu proradi sujeta, ja nisam video da mu je teško i bio ja baziran na priču sa Tarom! Ja imam utisak da njega zabole k*rac za sve i baziran je no ovo, a ni faca mu nije bila čudna. Očekivao sam da mi priđe i da me pita, a on mene nije ništa pitao, čak me nije ni pogledao - rekao je Đedović.
Ona je bila žena koju sam mislio da poznajem! Marko, meni je sada lakše - rekao je Ša.
Da je ovo istina, da li bi sa Ivanom otišao na kafu? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šanse, samo ono što moramo i ja sam skapirao ovde da stavljam sebe na prvo mesto jer sam do sada razmišljao o svima, a najmanje o sebi! - rekao je Ša.
Ovi rijaliti prekorazvodnici imaju istu rečenicu, a to je kako misle sada samo na sebe - rekla je Nadica.
Ja ovo sada ne komentarišem zbog Nadice, nego kako je bilo kada je Kija ušla ovde sa dečkom Andrijom, setimo se? Upravo sada ona sve opravdava, a meni sada ustaje i kaže mi nešto za Vladimira i slanja k*rčevih glava! Nadica kada joj se spomene Zadruga jedan , ona kaže kako je peckanje a sada reaguje na sve - rekla je Matora.
Ja ne znam koja je priča o Zadruzi jedan, ja nisam ustala i rekla kako nešto pravdam, a druga stvar je Ivana koja je kao moja ćerka i ja imam prava da poredim situaciju! Vi o mojoj ćerci govorite šta hoćete, ja se ne ljutim - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga