AKTUELNO

Sve su objasnile!

Napredno pitanje je postabvljeno za Erminu Pašović i Jovanu Tomić :"Da li je Zadrugovizija samo povod da kažete šta mislite jedna o drugoj, pošto vaš odnos odavno ne funkcioniše?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da su Sanja i Ermina počele da se bave muzikom i Ermina ima dve pesme i zato sam birala pesme koje mogu da pevanju, a onda mi je ona dreknula šta ja mislim i kako ne može da trpi nervozu i ne trebaju ljudi da se opterećuju energijom i ja ne mogu da joj nadoknadim samopouzdanje, ali ja znam da je njima bitno jer gradi karijeru, ali ja nisam imala lošu nameru - rekla je Matora.
Stefan je rekao kako je Matora nešto veliko učinila Ermini, šta je to? - pitao je Milan.
Nije, nije ona i ja smo se čule i ona je meni kupila aparat za kafu za useljenje, jedino šta može jeste da je Ermina bila moj gost i moji roditelji su je zvali i bile smo par dana na vikendici kod mog druga i sve je notrmalno - rekla je Matora.
Slažem se sa svim! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara koji ti Nenad više odgovara, onaj kojeg si osvajala ili osvojila? - glasilo je pitanje.
Onog kojeg sam osvajala - rekle je Tara.
Onaj Nenad koji joj nije prilazio, grlio, ljubio i taj Nenad joj je odgovarao! - rekao je Ša.
Više mi je prijao Nenad koji je bio normalniji i nije reagovao grubo na svađe, i fali mi Nenad koji je imao toleracnije! Ja sam rekla od kada možemo sve, on nije isti i nema više one mirnoće - rekle je Tara.
Meni fali ljubav i pažnja koju si mi davala! - dodao je reper.
Ja se ne hladim da se zna i ne bih mogla da imam odnose sa osobim koju ne volim, ali i takođe da se grlim i spavam! A što se tiče mene, ja bih rekla da sam se ohladila, a desilo se to mesec dana pre našeg odnosa, jer mi je sve bilo opterećenje! - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga