AKTUELNO

Drama!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević najavio je prvi prilog za večeras - razgovor ekipe iz paba o Kenanu Tahiroviću. Kristijan Golubović je bio ogorčen na cimera, pa je zajedno sa ekipom opleo po njemu. Njemu je smetala Kenanova bezobzirnost, a govorio je i o gumama za treniranje Vladimira Tomovića, koje koriste Kenan i Rialda Karahasanović, što je Kristijanu bilo nejasno.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli mene k*rac i za tebe i za tvog dečka i za Čorbu i za Vladimira. Ja sa gumama nemam ništa. Vladimir je rekao da se gume ne daju nikome. Ja sam napravio teretanu i prvo trenirao sa njim i sa Cveletom. Ostavio sam gume u kavezu, a ne da dolaze degenerici da se šunjaju tu, a ne kažu ni dobar dan. Kao što sam i tiganje i šerpe vratio ovde, da ne dolaze u pab. Ja sa Kenanom nemam nikakav problem... - istakao je Kristijan, koji je potkačio i Rialdu, a rekao je i da smatra da Tahirović nije za rijaliti.
Ja pitam Čorbu da li su slobodne gume, pa odem tamo, šta ima da idem u pab - dodao je Kenan.
Kristijane, ja se tebi uvek ponašam sa poštovanjem, nema potrebe da se sa mnom tako ponašaš. A koliko znam, razni ljudi su napravili tu teretanu - obratila se Rialda Kristijanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to napravio. Gume sam stavio u kavez, da ne dolaze u pab, da ne gledam ove odvratne face. Ni dobar dan, ni dobro jutro - govorio je Kristijan.
Ja te uvek pozdravim, to možeš mačku o rep - istakao je Kenan.
Kristijan smo napravili tegove i davali svima, svi su koristili. Gume sam počeo da koristim sa svima, iako je Tomović dao to meni i Kristijanu i rekao da ne koriste drugi - nadovezao se Čorba.
Tomović i ja nismo razgovarali, ali ja sam uzimao gume, on moju mašinicu... - pričao je Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Služiš se privatnim njegovim stvarima, a on te je pljuvao. Imaš li ponosa? - dodao je Milan.
Ma ne zanima me Tomović u životu - rekao je Kenan.
Od danas gume ne dajemo nikome - govorio je Čorba, nakon što se i Cvele pobunio, jer mu nije bilo jasno od kada ne mogu da koriste gume.
Vladimir se služio sa Kenanovim stvarima, Kenan inače nije išao da traži te gume, išao je Fran - istakla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenane, da li imaš izgrađen stav o bilo čemu? Naročito kada se tiče Rialde, tada nisi bio kriv kada te je pljunuo - pitao je Milan.
A šta treba, da ja njega pljunem? Ja se ne smatram poniženim - govorio je Kenan.
Rialdi svaka čast, naročito u toj situaciji, branila je svoj stav, u ovoj vezi je i alfa i omega... A on... - zaključio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.