AKTUELNO

Drama se nastavlja.

Naredni klip koji su zadrugari gledali u današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Mine Vrbaški i Frana Pujasa. Fran je molio Minu da prestane da provocira Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran više neće da učestvuje u ovoj priči, boli ga glava, a Mina na ovom klipu hoće da nastavi da provocira Cara. Ja vidim da ti nisi ta priča. Mina treba da popriča sa Carem, da reše stvari. Mina želi da Car priča, ja je znam kako diše - rekao je Mića.
Na osnovu klipa, vidimo da Franu to nije odgovaralo, nije mu odgovaralo ni kada se Paula svađala sa ljudima. Mislim da Mina neće moći da izdrži na provokaciju. Njena mržnja je veća od tog nekog obećanja - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću opet da kažem da ću da se držim ono što sam rekla malopre. Nećemo se provocirati. Neću se obazirati na to, pokušaću zbog Frana i sebe. Kriva sam za ovu poslednju svađu, stvarno sam ga preterala - pričala je Mina.
Ispada da je tvoja mržnja prema Caru veća od tvoje ljubavi prema Caru - dodala je Sandra.
Koja ljubav prema Franu, da li se vi sprdate? Mina može da ima s*ks sa kim hoće, ona je imala s*ks za novac. Ja njoj neću da joj se obraćam, ne mora ni ona meni - ustao je Car.

Fran je sve vreme govorio Mini da se smiri i ne reaguje na Cara.

Evo sada me podbadaš, nema potrebe da to radiš. Prozivaš me - skočila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, koristiću lep rečnik. Mina koristi Frana. Franom vraća udarac za Vladimira, za Paulu, ima rame ko će da joj skuva, da legnu, da zapale cigaretu... Pitanje je da li će izdržati do kraja. Svi znaju šta Mina radi. Ja nisam glupa, bio sam sa tom devojkom tri meseca. Razumem da je kivna. Ne radi meni u inat, radi sebi na štetu. Ako joj paše ovo sa Franom, ako može da se zaljubi u njega, neka se potrudi da se to desi. Ja vam kažem da ja mogu, a ona ne može. Ona nije htela da ima razgovor sa mnom, ja sam hteo da razgovaram, ona neće - poručio je Car.
Mina da pogleda jednom u tvom pravcu, ti ćeš da shvatiš kao provokaciju. Ljubav Mine i Frana ne postoji. On tera inat Pauli, ona hoće da pokaže da može jednom da bude mirna. To što Fran govori Mini da prestane sa tim, on to priča radi naroda. Samo iz jednog razloga, zna da će Filip svakako neko umisliti, i da ga Mina ne provocira. Tako će Fran biti žrtva, a time se Fran bavi već osam meseci - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.