AKTUELNO

Zanimljiv početak nominacija.

Upravo je počela emisija "Nominacije". Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću, a zadrugari večeras biraju između Mine Vrbaški i Filipa Cara, potrčaka Ermine Pašović. Darko je dao reč Marku Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima. Otupih zube osam meseci zbog njih. Voleo bih da čujem ove druge ljude što sede kao ikebane. Moje mišljenje je već poznato. Počeću sa oboje, imaju zajedničke stvari. Kao da se međusobno takmiče ko će gore stvari da pokaže. Čak sam počeo da mislim da i nisu toliko loši koliko su to pokazali. Tuče, šamari, pljuvanja... To im je nešto što je zajedničko. Deluje mi kao da ne mogu jedno s drugim, a ne mogu ni jedno bez drugog. On njoj kaže, ona njemu mnoge stvari. Uopšte mi se ta dešavanja ne sviđaju. U mnogim situacijama je Car kriv, u mnogim Mina kriva... Jedino pozitivno je što se Caru nikad nije omaklo da on njoj nešto uradi kada ga je udara. Mina od kada se vratila drugi put, mislio sam da se opametila, da neće preterivati. Mina ne može da ne preteruje. Kada se ostrvi na nekog, ne može da ostavi na miru. Ne može da prođe tema da se međusobno ne pecnu. Tako da, ja sam sve situacije pojedinačno komentarisao, glava me boli od njihovih tema. Njihovi sukobi su jezivi za komentarisanje. U dešavanjima Maje i Janjuša uživam, ova su mi mučna. Sa Minom sa bliži, nju ću ostaviti - istakao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam preterala svaku daru i meru komentarisanjem njihovog odnosa. Što se Cara tiče, ne znam kakav odnos imamo. Toplo-hladno. Posvađamo se, pa se izmirimo, pa ja njega iznerviram, on mene iznervira. Najviše ga iznervira kad ja ustanem da komentarišem. Zna on sa čim se ja slažem, sa čim se ne slažem. Ne bih dalje dužila. Sve što je uradio, uradio je sebi, a ne nama. To će ga spucati pred kraj, ta realnost. Za razliku od 99% ljudi, on ide praznih džepova, ako ne u dugu. Sve ovo je uradio ni za šta. Ne mislim da je loš čovek. Voli da da, podeli, to ne može niko da ospori. Ne smatram da je loš čovek, ali ima paklene crte. Ne želim da se nalazi u mom društvu. On će biti neko koga ću postali u izolaciju. Sa Minom sam super od prvog dana, imali smo samo jedan problem na početku. Jedan dan, za toliko je prošlo. Ja sa njom komuniciram očima, ne moramo ni šifre da imamo. Zbog toga mi je drago. Isto kao i Car, sve zna... Sve što bude uradila, radi sebi. Omaklo se ovo sve samokontroli... Ispala si mnogo loša. Da li jesi ili nje, to sama znaš... Minu ostavljam, Cara šaljem - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.