AKTUELNO

Sve je napetije!

Beloj kući su trenutno održavaju "Nominacije",a zadrugari biraju između Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima, ja neću puno da pričam, jednostavno njih dvoje su slični bilo bi haos, Minu znam, sa Filipom sam najbolji a Mina me je dva puta izdala, kada je bilo da sam ja nominovan i dala mi je mali budžet, ali ja nju neću poslati šaljem Filipa, jer nju znam i bio sam kod nje kući! - rekao je Janjuš.
Kada bih komentarisala odnos njihov, ja bih dužila ali ću ja po ličnim odnosima sa mnom. Ja pričam sa Minom ali i sa njim, i sve je bilo okej ali me je šokirao onaj animozitet njegov prema meni, ali smo izgladili sve i bio je to samo jedan trenutak! On ima prebačaje, ali je sada okej sa mnom, ali mislim da stvarno toliko greši i ne zna da povuče ručnu. Što se tiče Mine, ona je neko ko je sa mnom bio super od prvog dana i prišla mi je sa prijatnim stavom, jedina svađa je bila za tu neku haljinicu, ali smo sve razjasnile ali je sve postalo kao i pre i ona zna šta ja mislim o njoj! Ja nominujem Filipa - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, sa Minom se znam dugo i pre Zadruge smo se znali i o njoj imam lepo mišljenje, i nismo se svađali a njene ljubavne odnose ne mogu da komentarišem jer je to njen život! Što se tiče Filipa, imamo super odnos i jako je duhovit i sviđa mi se što nije stipsa, to je najbolja osobina, ima i mane što ne vodi računa o njegovim stvarima i nije svestan da je ovo televizija! Ja nominujem Cara - rekao je Stefan.
Što se njih tiče, o njima sam pričao sto puta i svađali smo se i prepirali i nema šta nismo rekli! Sa Carem više, sa njom ne, ali me je par puta izdala i ja je znam jako dugo i volim je jako, i pristrasan sam. Mina mora da nauči da cenu ljude koji su je pozvali ovde, a Car je neko ko misli da je jako bitan i da se sve poko njega vrti a ne da na sebe nikako, ali na druge i te kako i zna sada o čemu ja pričam. On misli da ja njega ne volim, ali ja mu samo otvaram oči i mora da shvati da, može da ode bez honorara i sa dugom, ali je postao ažuran i sada barem na vreme ustaje, nekada je bio omiljeni a sada je doživeo sve obo i navukao sebi gnev! On je bio žestok momak, ali je sada postao Minina žrtva! Ja nominujem Filipa - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga