AKTUELNO

O ovome nisu do sada pričali u "Zadruzi"

Monika Horvat se vratila u sobu za izolaciju posle pauze za toalet, a Filip Car želeo je da joj nastavi priču o svojoj prvoj ljubavi Pauli, koja mu se desila kada je bio u srednjoj školi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i ona smo se toliko zaljubili, to je bilo bolesno. Posvađam se sa njom, neću da idem u školu. Čujem autobus, đaci ulaze, čuješ moja ulazna vrata, videla da ne idem u školu, skida se, direktno u krevet ulazi. To je bolesno koliko smo se voleli... Baš sam se bio zaljubio - pričao je Car.
Sećam se, zvao si me jedan dan, bio si tužan, ja sam se tad začudila baš. Nismo se družili, ona je bila baš ljubomorna... Sećaš se da sam napravila sliku sa kamenčićima "F+P", ti si mi pričao da ti je pošaljem... Baš si bio tužan tad, a tad se nismo čuli skoro dve godine, jer si bio godinu i po dana sa njom. Ja sam tad bila sa Franom, ti sa Paulom. Pričao si mi da ne znaš šta da radiš od muke, da hoćeš da se ubiješ. Bio si očajan. Ti si onda te kamenčiće njoj poslao, rekao da sam ja napravila, ona mi se javila i zahvalila. Ja sam vas na kraju pomirila - dodala je Monika.
Ona je baš bila ljubomorna - nadovezao se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, nisam smeo ni sa kim na piće. Kad se javim nekome, pita me ko je to... Baš mi je radila po mozgu. A ja sam njoj ušao na Fejs, našao poruke gde joj se javio bivši momak, kao zvao, biće neka fešta, popiće piće... Tu smo se svađali, gurali, haos je nastao. Ludilo je trajalo godinu dana. Onda se nađemo, mi smo bolesni, navučeni na s*ks... I onda poslednji dan, skakala mi po mozgu, ja joj poslao poruku da ću da nađem novu devojku - pričao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.