AKTUELNO

Drama!

Upravo je počela "Mićina igra istine". Pevač je prvo pistanje postavio Ermini Pašović. Mića je želeo da sazna zbog čega su se posvađali Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović.

Ne znam, bila sam u hotelu, nisam ispratila. Samo sam je pitala što je on u mom krevetu, a ne želim da se mešam - rekla je Ermina.
Rialda kaže jer je on previše samoživ - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da komentarišem, sramota me je - istakao je Kenan.
Ja ne mogu da verujem da se čovek sa kojim se zabavljam pola godine, sa kojim jedem, spavam, misli da je problem zdela makarona, a ne nepažnja, samoživost... Ja koja sam bila umorna, spremala hranu, on izvadio sebi i kaže drugima: "Šta joj titrate?". A ja titram svima. Nije odlazak na rođendan kod Matore problem. Pitali su ga li je problem što su se Matora i Sandra poljubile? Ako on misli da bih ja bila sa nekim drugim, a pogotovo sa Matorom, onda sam se ja zabavljala sa nekim ko nema mozga u glavi - govorila je Rialda.
Ona meni priča da se divi kako sam brižan, kakav odnos imamo, a sada priča da sam samoživ... I zabavljala si se sa momkom pola godine - ubacio se Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, prošlo vreme. Još je on digao nos na mene - govorila je Rialda.
A ne, ti treba na mene? Sandra, da li sam ja bio bezobrazan? - pitao je Kenan.
Nisi, ali ta reč "titranje"... - dodala je Sandra.
Ja prezirem samoživost! Još kaže da su mu date naznake o nečemu o čemu nije ni razmišljao - bunila se Karahasanovićeva.
Što se rođendana tiče, ja sam navaljivao, ali naravno da bi mi bilo drago da nije otišla. Ja sam joj rekao da ide, bila je smorena taj dan. Ali naravno da bih više voleo da nije otišla. Ja ništa uradio nisam... Sinoć se naljutila i na Sandru što je napravila to, sve nervoznija i nervoznija - pričao je Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je za mene ovde bila sto puta, bila mi je prijatelj. Ne može da se poredi sa Ša. Eto, boli me k*rac! Ja ću da se družim sa kim hoću! - rekla je Rialda.
Kenane, da li si siguran u njenu ljubav? - pitao je Karić.
Jesam. Ne znam šta se desilo. Svakog dana pričamo kako smo zaljubljeni... I sada ovo - odgovorio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.