AKTUELNO

Nije se ovome nadao!

U toku je raspodela budžeta Filipa Cara, a on je redom komentarisao zadrugare i obrazlagao svoju podelu:

Mali budžet za Milicu Kemez. Milice, ja sam te upoznao pre ulaska u ovu kuću, imam i dan-danas lepo mišljenje o tebi, dobar sam s devojkama koje su bile u Bujanovcu s tobom, suguran sam da nisi radila te nemoralne stvari. Kad ti je Šebez prišao, nisam želeo da se družimo prisnije, da ne bi on mislio kako želim da mu skinem curu. Smetalo mi je što smo imali ispravan odnos, a ti bi se posle napravila luda u momentu kada je ta tema i rekla nešto što bi mene ukanalilo. Sve u svemu, mislim da si okej - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki budžet je za Janjuša, on mi je jako bitan ovde. Imali smo konflikt, ali mislim da je to sportski sukob, sve je eskaliralo. Ti znaš da mi značiš ovde, sličan si meni. Ja nemam problem što smo se posvađali, cenim te i poštujem, znam da si neko i nešto van ove kapije. Izvini za neke stvari i to je to - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra dobija srednji budžet. Čuo sam da je gunđala šta će biti ako joj dam mali budžet... Ti si meni draga osoba, svidela si mi se, imao sam filing da si obična devojka i bila si mi odmah pozitivna. Radila si neke stvari koje mi nisu odgovarale, posle sam ponovo ušao u želju da imam sa tobom nešto, ali ti ne mogu preći preko nekih stvari. Ne možemo biti ni bliski prijatelji, jer se ti navučeš na mene i počneš mi skakati po mozgu - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga