AKTUELNO

Još nije došao red na nju!

Filip Car nastavio je da zadrugarima deli novac za ovonedeljne troškove uz obrazloženje:

Jovana dobija srednji budžet. Ti si fina i dobra devojka, ja imam dobar odnos sa tobom, jednom sam se ogrešio i rekao da si odvratna. Nisi bila svoja, ostavljala si dečka, ušla u drugu vezu. Svakako za mene ne možeš biti odvratna, jer si bio uz mene u svakom momentu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Cvele dobija mali budžet. Jednom si mene ubacio u tvoju svađu sa mojom devojkom. Ja sam tada došao da vas rastavim, ali mi se ti uneo u facu i ja sam te udario. Kajem se i dan-danas zbog toga, nisam to trebao uraditi. Mislim da nisi za ovu priču, nisi toliko temperamentan i elokventan - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet je za Teodoru. Ja mislim da sam uvek bio okej prema tebi. Mina ti je bila najbolja prijateljica kada je ona otišla zbog smrtnog slučaja, ti si prekinula sa Vladimirom. Mislim da si prema Kenanu ispala nefer tada, a jedno sam ja tada bio uz tebe, samo zbog jedne stvari... Ja se sa ovim go*nom jesam svađao, ali si joj ti bila iskrena prijateljica - obrazložio je Car.
Nema potrebe da me vređaš stalno - ubacila se Mina.
Moraš da shvatiš da sam ja ovde obeležen preko tebe, deo si mene u ovoj kući! - objasnio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Matoru, iako ne znam kakav bi ti budžet dala Monika. Ja sa tobom nemam nikakvu komunikaciju i odnos. Stvarno mi je krivo što su se izdogađale stvari koje jesu i što nemamo dobar odnos. Za Žanu si mi neke stvari zamerila, ali ti preterala. Samo me je jedna strana mučila, oko onog parfema koje si mi dala, pa posle tražila od Čorbe. Mislim da si generalno dobra osoba, najveća ti je mana ta srčanost, to imam i ja. Žao mi je za tvoj odnos sa Monikom, žao mi je da to nije bilo bolja, mislim da je ona više kriva nego ti. Žao mi je i za neke stvari u koje sam se upustio sa Sanjom - komentarisao je Filip.
Pa, ti si prvi rekao da sam ti ja bila igra, kao, da si ušao samo da bi proverio nešto - uključila se Sanja.
Prvi put mi je odgovaralo druženje sa tobom, ali mi nisi bila privlačna, imao sam druženje sa tobom samo zbog Mine. Drugi put sam već počeo gledati tebe iz neke druge prizme, ali se nisam zaljubio - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga