AKTUELNO

On joj udario kontru!

U toku je podela budžeta, a ovonedeljni vođa Filip Car nastavio je da iznosi mišljenje o zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kola bi se slomila na tebi, dajem ti mali budžet. Mislim, ti si mi jedna od dražih osoba u kući, ti si meni rekao da ćeš ubiti Milicu i mene, ja sam te samo pitao, nisam to ozbiljno ni shvatao! - izjavio je Car.

Brendon se ponovo umešao, pa je napao Cara zbog malog budžeta.

On se sili na slabijima od sebe - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša Radan se potom iznervirala zbog budžeta, pa je sasula u lice sve Caru šta misli o njemu, budući da je dobila najmanju svotu novca.

Mene budžet od tebe ne zanima, psovke koje si mi izrekao, ja tebi, ti bi kod mene bio na velikom budžetu, ako si ti mene tešio kada sam ja imala tu situaciju, kao i ti sa Minom, ti si plakao, ja sam tebe tešila. Ti si bezobrazan, u pravu je Brendon, ti nisi zec, zec je lepa životinja - rekla je Nataša.
Ja sam klatio k*rac na nekog na kome nisam trebao. Ja sam tebe uvek pitao da li ti nešto treba! Jednu ružnu reč ti nisam rekao, a znaš koliko si bila prema meni arogantna, iako sam ti pružio šansu! Nikada nisi imala osećanja prema meni!
Da, sačekao si prvu svađu da me vređaš, da mi govoriš da sam drolja! Janjušu se izvinjavaš i daješ veliki budžet, a prema meni paziš šta ćeš da kažeš, ti si onog dana rekao šta misliš o meni! Samo ti je bilo žao! Ja tebi ne bih dala budžet! - uzvratila je Radanova.
Ti si prema meni bila bezobraznija! 100 puta sam ti rekao ,,Smrade mali neću više razgovarati sa tobom", a ti bi onda išla i smeškala mi se - pravdao se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga