AKTUELNO

Skandal!

U toku je emisija ,,Izbor potrčaka", a voditelj Milan Milošević prokomentarisao je sa zadrugarima podelu današnjeg budžeta. Rialda Karahsanović ustala je kako bi prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se setila neke situacije, ja ne razumem, ovde žene imaju veća m*da od muškaraca, a on je potvrdio da nema stav, da puši k, kome? Čorbi, Matoroj, Kristijanu, mada ja bih uvek dala njemu veliki budžet, jer pridonosi kolektivu. Ko još, Janjuš, dobro, Mića, sa njim i šeta i priča, ali većina budžeta, on je dao ženama, svađa se sa Draganom. Kupuje mir, sva ta priča, ja sam rekla Sandri, ne znam zašto je začudila današnja podela? - rekla je Rialda.
Ja toliko mira imam, da gospa da siđe sa neba, ne može mi kupiti mir, sa dva anđela. Janjuš i ja, to je kao da ti daješ Sandri veliki budžet i da znaš da je nekoliko puta vaše prijateljstvo bilo u zatišju! Janjuš i ja smo neko ko je nakon prvog sukoba... - odgovorio je Car.
On je za tebe uradio mnogo, a ti si u tim trenucima pokazao nepoštovanje, za to što je uradio za tebe i treba da mu daš veliki budžet - odbrusila je Karahasanovićeva.
Janjuš je neko sa kim sam imao dva konflikta, a to sam rešio - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni za Janjuša rekao da je p**ka koji vršlja i da mu je devojka kurvetina, to nije lepo mišljenje o čoveku, a ti mu daješ veliki budžet! - povikao je Marko Đedović.
Tad sam imao to mišljenje na momente! - branio se Filip.
Dakle, on je p**ka na momente? - uzvratio je Đedović.
On bi sutra sa takvim ljudima bio super, to je standardna priča, mi smo na to navikli! Kako ti Maju voliš, a opštio bi sa njom? Ti pokazuješ nepoštovanje prema nekom sa kim se družiš - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga