AKTUELNO

Nije joj ostala dužna.

Večeras je u Beloj kući dobro poznata emisija "Pretres nedelje", a pre nego što pročesljaju glavne teme, zadrugari komentarišu izbor za najgluplju osobu. Na prvom mestu je bila Aleksandra Nikolić, a za njom i Maja Marinković. Marko Janjušević Janjuš je morao da prokomentariše.

Meni je žao zbog toga, iz razloga jer je bila sa mnom, i svaki put je ispala glupa šta god da je uradila. Ja jesam glup u nekim postupcima, ali što se tiče nje, tu nema pomoći - govorio je Janjuš.
Je l' ispala glupa kad je poverovala Aleks na Rajskom ostrvu? - pitao je Stefan,.
Njoj je sve to smešno.. Ona kad je čula za Aleks da je na prvom mestu, opet se smejala - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno, svi smo se smejali Aleks, a meni je to katastrofa. Ne treba se smejati ovome uopšte, ista je glupost kod obe, u ljubavnim odnosima - rekao je Karić.
Žene gledateljke su slabe na osobe ženskog pola, i vidi kako Maja pati sa Janjušem, plače. Tako isto i Aleks, ona je znala šta je radila, a gledaoci su glasali da su obe glupe jer su obe sa Janjušem. On im sve kaže i ponižava Maju, ona opet juri za njim. Meni to nije ljubav, samo za rijaliti - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona priča o nekim poniženjima, a zaboravila svoj odnos sa Danijelom, i njene molbe za se*s - rekla je Maja.
Ja da sedim ovde, biću interesantnija od svih ovde ljudi. Ti si se šišala samo da bi te ljudi pitali zašto - rekla je Maja.
Žao mi je u mnogim situacijama tebe, kao i gledaocima. Maju i Aleks su u paketu izabrali isključivo zbog Janjuša - dodala je Miljana.
Toliko si glupa da me je sramota - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

One su dale povoda da svi imaju takva mišljenja, jer su se gađale salatama, čupale, one su nasele kod njega, ne znam šta su videle. Maju od Aleksandre razlikuje ta neka harizma, dok je Aleks dobra priprosta devojka, pa imaju taj dojam da je glupa, a u suštini je dobra - rekao je Brendon.
Slažem se sa gledaocima, naravno da se ne ponosim visokim drugim mestom. Moji postupci u određenim situacijama nepromišljeni, pogotovo u ljubavnim odnosima. Moj odnos sa Aleks, jesam ispala glupa što sam joj pružila ruku poverenja - govorila je Maja.
Ja se nikada nisam s Majom svađala zbog momka, ali ono čupanje, razvlačenje po celoj kući, to samo rade prostakuše - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga