AKTUELNO

Ne da na svoju cimerku.

Sanja Stanković je došla na redu za izlaganje na porodičnom sastanku, pa se obratila Jovani Tomić Matoroj, a onda i Kristijanu Goluboviću.

Prokomentarisala sam da se nismo ljubile na takav način, ne da bih je napu*ila, nego da nismo radile na takav način. Nego igra rijaliti sa mnom, nisam joj kriva što njena drugarica dobila osudu zbog nje - pričala je Sanja.
Kako je meni izašlo na nos od prošle Zadruge, tako će i tebi. Glupa si kao ku*ac! - rekla je Matora.
Kažem ti, prva si ustala i rekla si. Nisam ti ja kriva, dr*aš se na mene dva dana! - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć, pre nego što je Mina došla, mene je Nataša povukla za ruku, ja sam pogledala, videla sam da su se poljubili. Nisam nikom rekla, Čorba me je sreo, pa pitao da širim priče. Ušla sam unutra i pitala zašto potenciraš tu priču. Tu je bio Fran, pa je potvrdio sve. Ja sam videla, ali nisam širila - rekla je Sanja.
Fran, jesam je poljubio u usta? - pitao je Kristijan.
Ja sam vas video da vam glave stoje ovde, ali kamera nije bila okrenuta ka vama - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si toliko bio pijan, ja sam stajala iza vas. Rekla sam ti sve iskreno jutros - dodala je Mina.
Cela težina se prebacuje na nju - rekla je Sanja.
Ti si kao i Čorba, akcenat bacila na nju. Za sve je on govorio svašta, ćuti licemeru, ja te pokrivam. Znam da bi je je*ao, kao i svi. On je prebledeo kad je ona ušla, a znam da je zaljubljen u Maju. On ima neki problem sa ženama, dođe do nekog zenita, pa se povuče. Kristina se ne ponaša dobro kad se napije, izgubi kontrolu, ali uvek je ta kontrola prisutna kod mene. Čorba se odvojio kad je ona došla - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga