AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Stefana Karića.

Čime te Ermina drži u šaći, pa ne znaš da odbraniš Jovanu i sebe od njenih napada?

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo u svađi, uopšte ne želim da pričam o tome. Ja ne znam šta joj nisam rekao da to izgleda kao da me drži u šaci - rekao je Stefan, Ermina je potvrdila.
Videla si kakva je reakcija na vaš poljubac, da li si pričala sa Sandrom i da li planirate nešto da popravite i ozvaničite? - glasilo je naredno pitanje za Matoru.
Nisam, da li sam pričala sa njom, ne bih mogla da budem sa njom u vezi, makljale bi se, mnogo je drčna - izjavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada više nisi lisica, sada si lavica koja se bori za čoveka kog voli, samo tako nastavi i ne daj ovo što je tvoje. Je l' imaš osećaj da se lavovski boriš za svoju ljubav? - bilo je pitanje za Jovanu.
Svakako, ja se borim, ja sam to rekla i od prvog dana. Da, ja se uvek borim. - izjavila je Jovana.
Nas dve komentarišemo da smo ist,e ja sam neko ko sedi preko puta njih i pitanja koja stižu za njih, ja ne komentarišem, ali mislim da ovde nema nijedna da se ovoliko lavovski borila i protiv osude gledalaca i protiv osude nas. Ona se protiv njega bori, na mestu gde se nalazimo i sa svim nedaćama i dobrim stvarima koje su se našle, mislim da se dobro boriš - izjavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga