AKTUELNO

Nije želela ni da čuje!

Naredno pitanje gledalaca bilo je namenjeno Jovani Tomić Matoroj:

Kažeš da se Anđelo odmah pokajao zbog veze sa Sanjom, a on joj je govorio da ostane u krevetu dok su raskidali - glasio je komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja više ne znam, on mi je rekao da su bili intimni nakon raskida i da mu je bilo krivo. Stvarno mi nedostaje, bio je u pravu, predvideo je sve situacije . odgovorila je Matora.
Svi smo videli njenu facu kada je Sanja ušla u vezu sa Anđelom. Sanja je sada nebitna, neko treće lice. Ja sam sa Matorom sedela kada je bio Sanjin ulazak i šta je tada Matora rekla Anđelu. Ovde se radi o odnosu Matore i Anđela, koliko sam ja upoznata, oni su bili prijatelji. Ja se sećam koliko je puta Anđelo govorio Matoroj da ne govori gluposti. On se, kao, pokajao... Da nije želeo da uđe u taj odnos, ne bi ni ulazio - komentarisala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Novo pitanje za Matoru: Zašto vređaš sve devojke posle raskida? Tako si radila sa Matorom i Sanjom - glasilo je pitanje.
Volim da budem s devojkama lakog morala i sponzorušama, eto! - besnela je Jovana.
I naš sukob sada je nastao kada me je vređala. Kada smo ulazile u vezu, svašta mi je pričala o svojim bivšim devojkama. I da jesam to što ona priča, ona je bila sa mnom - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam ja i dobre devojke, kojima se ponosim. Nova tetovaža će biti: Sve jeftino skupo me je koštalo - nastavljala je Jovana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga