AKTUELNO

Pale maske!

Nakon snimka na kojem je Stefan Karić odgurnuo Jovanu Ljubisavljević , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Milice Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas kometarisala tu temu, ja sam htela da joj stavim do znanja da je to... Jovana je neko ko je imala žestoke stavove, kako ne bi trpela neke stvari i kako se ne bi ponižavala. Ona je mene napadala zbog Bore kada sam je ja komentarisala. Ja bih zabranila sve poklone i mesečnice, jer ona tako ne može da dokaže da se bori za njega. Nije se potresla kada joj je pukla veza od 3 godine, a potresa se zbog svađe sa Stefanom. Oni se svađaju oko šteka, a on ne trpi folirante, a ona je folirant. Foliraš Jovana i njega i nas. Ona toliko želi da njega očara da to prelazi u foliranje. On je bio sa Ivanom koja je imala 4 momaka pre toga, a Jovana koja se trudi da bude glavna tema, a njemu to mesta jer ona izgleda fejk - pričala je Milica.
Kada sam ja imala vaše poštovanje ? - upitala je misica.
Ti si rekla da ne možeš da deliš prostor sa ovim ljudima, nikada ne bi ostavila Luku, a ostavila si ga. Ona ispada fejk što plačeš što te je Luka kao prevario, a dok se niji smuvala sa Stefanom bio je Sveti Luka. Tebi neko daje savet, a ti govoriš da te napadaju. Ti ne daš da te iko komentariše, ponižavaš ljude - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga