AKTUELNO

Za Cveleta sve najbolje.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a sledeći video klip koji su pogledali je ogovaranje Tare Simov i Nenada Aleksića Ša od strane Anje Todorović.

Ja sam u vezi, ja ne je*em ovu devojku. Cvele nemam zamerku, ali mi je žao što je sa ovakvom osobom. U šoku mi je da čujem ovo od Anje. Ja sam radio, zaradio i zbog te osobe, neću da pljujem po braku, ali ja sam taj koji je pi*ao krv. Imam pravo da radim šta god želim. Zapalio bih nekog kao što si ti, što ku*cem ne mrdate, lakirate noktiće.. -pričao je Ša.
Komentarisala je šta bi radila na mestu njegove supruge. I ja sam iznela mišljenje za to, verovatno bih gore postupila da sam na njenom mestu. To je bilo u trenutku kada sam se postavila u tu situaciju, da je on bio moj suprug, ušla bih sa tenkom ovde, više kroz šalu sam pričala. Cvele je suzdržan, jako mi je drago, pokazao je da je Nenadov prijatelj - govorila je Tara.
Sve i da misli da mu takvu stvar treba uraditi, to nije trebalo da izgovori. Vrlo teške stvari iz njenih ustiju, fine devojčice iz Arilja - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da dodam da je ružno, da ona koja spava pored nas, nije pričala o tim stvarima. Nikada nije iznela za nas bilo šta, povredilo me je. Ona mene smatra nekom njegovom je*ačicom. Ja ovog čoveka volim, udaću se za njega, planiram da mu rodim dete, ja sam njegova devojka - rekla je Tara.
Ne razumem te devojke koje bi mu uzele sve - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga