AKTUELNO

Ne može da joj zaboravi.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a sledeći video klip koji su pogledali je plakanje i monolog Sanje Stanković, nakon svađe sa Jovanom Tomić Matorom.

Ne znam šta bih rekla, to je njeno mišljenje. Bolje da priča sama sa sobom, možda joj dođe iz du*eta u glavu. Mislim da ni na klipu mene ne blati, jesmo prešle svaki nivo svega, ali nikada je ne bih tužila. Ako treba tako da ide, onda se neću odazvati na nijedan poziv, poslaću ti advokata i ček - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ljubomora prema Đeksonu, prema Filipu da, u ponedeljak se desila situacija, htela je Ermina da nas postavi za potrčke. Rekla sam joj da radi kako misli da treba. Bila bi mi nagrada da idem sa njom. Onda je Sanja negativno reagovala na to. Onda je rekla Caru, da si mi stavio sa Jovanom, onda bi mu j mater. To samo može njoj da bude krivo što je bivši dečko stavio sa mnom...Ne verujem u to da se kaje i da je iskrena. Onda na Zadrugoviziji... Isto je bilo sa Anđelom, bio je neki početni flert. Mene devojka gleda u oči i laže - nastavila je Matora.
Šta sam te slagala? Kajem se, nemoj da si bezobrazna - rekla je Sanja.
Nema potreba posle onakvih reči, i one najgore svađe do sad, ne osećam potrebu da bilo šta oprostim. Moj dokaz za to je moj grad, prijatelji - dodala je Matora.
Ova devojka je govorila da me ne poznaje, a sada govori tako - ubacila se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga