AKTUELNO

Žestoko!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Miljanu Kulić:"Pošto ne spavaš i nisi raspoložena ni za stolom nisi okej, možeš li da nam objasniš svoje stanje i da li će ti biti bolje?"

Foto: TV Pink Printscreen

Znate kako, ja sam psihički odlično i da mi je neko rekao da ću ostati ovde nakon svega ja ne bih poverovala, ali sam stepenik pre ostvarenja svog cilja i ne želim da budem diskvalifikovana. Ne spavam jer imam brige i sikiracije, ali kada svi legnete ja sednem i razmišljam da li sam se posvađala sa nekim i da li su moji dobro. Ja sam se povukla jer gledam i fascinantno mi je da neki nisu progovorili nijednu rečenicu, sem kada ih neko pita a ja sam u svakom rijalitiju išla srcem i za sve teme sam reagvala i tuđe priče sam kao svoje preživljavala, a nisam bila pametna da se isključim i sada sam ostala sama. Na današnji dan sam ovde i sa Kristijanom nisam razgovarala,a danas mi je prišao i rekao kako je sanjao da me j*be, a sada priča kako sam psihijatrijski bolesnik i da trebam da se lečim - rekla je Miljana.
Ajde reci, ti si mi tražila i ulazila si mi u kupatilo dok sam bio nag i naskakala si mi na k*rac! - rekao je Kristijan.
Veliki petak je i ja farbam jaja da pošaljem sinu i za zadrugare, a ti mi pričaš bljuvotine! Ali šta si ti meni izgovorio svi su čuli, jer su bolji pričali o boljima i mene je sramota svega ovoga što sada pričaš - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se Mišelu ispišala u krevet, i s*ala si po dvorišu, a tražila si me i da te j*bem i kunem se danas u sina i majku u grobu ako mi Miljana nije tražila da je j*bem! Zovite nas na poligraf za to pitanje samo i daljem sto hiljada evra za ta dva pitanja - vikao je Kristijan.
Ja neću da se kunem jer moja porodica nije vreda da se kunem ovde zbog njega, i koliko tvoje jeste toliko moje nije, mene ljudi znaju ovde šest godina i znaju kakva sam. Dolazio si u apartman kako bi me iskoristio, ali nisi uspeo pa se sada baviš lažima - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga