AKTUELNO

Na ivici suza!

U toku je Igra istine. Naredno pitanje je postavla Marko Đedović.

Danas je pušten klip i ti si se iznervirala, Stefanova krivaca jeste to što ti je Stevan rekao, da li smatraš da si i ti nekada kriva? - glasilo je pitanje za misicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam kometarisala nijedan ni drugi klip, smatram da jeste moja krivaca jer ne mogu da se iskontrolišem kao nekada, ja se nisam našal u situaciji da se izborim na pravi način. Ja bih volela da imam tu smirenost sa kojom sam ušla, krenula sam da pucam, ne ličim na sebe. U klipu se vidi kako sam ja njega isprovocirala, ja ne znam nekada da stanem, a ponosna sam na sebe nekada, ali nekada nisam. Ne želim da dovedem i njega i sebe u takve situacije. Nas dvoje imamo drugačije stavove za svađanje. Meni ono nije bio smešan klip uopšte. Te stvari mene pogađaju jako, a već dve nedelje trpim vaše kometare kako se ponižavam ja sam bila načeta ali meni je taj klip katastrofa, a to mene jako dotiče, ne poričem da nisam kriva, ali ja se osećam da ja potenciram neke stvari, a onda izgleda da ja njega psihički maltretriam - rekla je Jovana.
Ona je tražila da ja njoj ponovim, a ja sam katastrofalan sa nekim komentarima, ja ne želim da ne prolažiš neke stvar koje ja govorim. I zato se nadam da se to neće dešavati. Meni je mnogo žao i izvinjavam se i njoj i njenoj porodici. Nadam se da se nećemo više svađati - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga