AKTUELNO

Nova rasprava za crnim stolom!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Sandru Rešić:"Šta misliš o Đedoviću, i šta se sada desilo sa Borom za malo ste se pobili?"

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je neka tema za Rialdu i Milicu, čula sam da se raspravljaju i ja sam otišla u pušionu i čujem da se Bora ubacio i rekao kako sam ja bila sluškinja Vuku Mobu. Bez razloga me spominje, a ja nikogfa nisma komentarisala i svaki dan me podbada, i tada sam pital azašto me spominje. Mi se nikada nismo svađali i nisam ga komentarisala, onda sam ga opsovala i on je mene i to je to! Ali, kod Milana ćemo čuti sve u pondelejak. Što se tiče Đedovića, on je neko sa kim sam jako dobra i ovde nema prijatelja, ali po njegovoj skali prijateljstva niko nema prijatelja, ne računam one koji se znaju deset godina, ali njega smatram prijateljem iako je jako surov. Rekla sam to njemu, ali i Rialdi jer oni kažu kako jeste, ali ja nisma takva jer to u većini slučajeva to povredi i uvredi i zna da bude surov prema meni, ali sve deli! Mislim da ne postoji momenat kada ga nisam pitala za savet, uvek je bio tu za mene i kod mene je to nešto veliko i bio je tu kao prijatelj. Mi smo se posvađali jer on ne može da prihvati kod mene da ja ne mogu da ne pomognem i da druga stavljam ispred sebe! - rekla je Sandra, pa postavila pitanje za Janjuša:Kada je Milan rekao da postoji mogućnost da imate svadbu, koja je bila tvoja prva pomisao budući da ste Maja i ti bili tada u dobrim odnosima?
Ja nikoga ne diram, ali kada me neko dira kod mene nema oprosta ja nisam Bog i neka oprašta on, ali iz nekog svog interesa, da oprostim jer ja ne opraštam nikome i ništa - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo mi je bilo da se šali! ja se sa njom ne boih oženio ni za 900 života, ja neću da budem ni sa jednom ženom i neću da te ženim jer si mi se smučila i idi napolje sa tvojim j*bačima njih si hvalila mene si vređala - rekao je Janjuš.
Opet lažeš, rekao si da ćeš imati ženi i bezobrazan si koliko si težak i opet me vređaš - rekla je Maja.

Tokom Majine i Janjuševe svađe, postavljeno je pitanje Franu Pujasu, a onda je on obrazložio da ne želi da bude sa Paulom Hublin.

Paula i ja nećemo ni ovde ni napolju biti zajedno, jer ona na mene utiče loše ja sam kad sam sa njom kao zombi, i ne ide to! Vidoite i sami kakav sam kad sam sa njom, ali i prekos vega sam prešao taj odnos je bolestan - rekao je Fran.
Ti ćeš napolju mene da zoveš, jer nećeš moći sam navikao si da imaš nekoga jer nisi spreman napolju da budeš sam slab si - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga