AKTUELNO

Nova rasprava za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a trenutno se polemiše o onosu Maje Marinković i Marka Janjuševića. Najveći problem u njihovoj vezi trenutno jetse, Majin oskudni kupaći kostim koji Janjušu stvara ljubomoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Da rekla sam mu da su moji kupaći kostimi takvi, on mene nije upoznao u biblioteci zakopčanu do grla. Moj otac mi nikada nije pravio problem, ali se on pravio mutav! - rekla je Maja.
Ja sma ga uvek poslušala i presvukla se, a on me vređa i priča mi kako sam ja nološ i kaže kako namerno negde sednem, ali ja kada se sklonim od ide za mnom - dodala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto joj nisi rekao da se presvuče, nego je vređaš? - pitao je Darko.
On je shvatila da meni to smeta i meni to nije prijatno, ako nekome jeste super, ali meni nije i nije ona mala da na zna. Kod mene je zakopčana pa se otkopča u toku puta. Ja samo želim da budem sam, i samo hoću da se sklonim od ovog odnosa - rekao je Janjuš.
Ti si folirant od dva metra, i gledaš da se neko sažali na tebe! - dodala je Maja.
Janjuš, Maja je uvek bila takva i takvu si je zavoleo? - rekao je Darko.
Ja ne mogu to, ako postoji neki muškarac koji voli super, ali meni nije dobro i neka mi neko da nešto za ove rane! Ja želim da pređem ovde i da u svom krevetu budem sam, ja to jedino sada želim, znači samo to želim! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Car doprineo svojom pričom da budeš ovakav? Stiče se utisak Care da mu ispiraš mozak i da se on vrati sav napet? - dodao je Darko.
Ja ne znam šta je reko, reci šta sam rekao! Mi smo pričali možda deset minuta a oni su bolesni oboje, ali je ona ipak po meni kada vidi da je on takav izluđen, ona njega uštine to nije normalno. Ja sam joj rekao da prestane, jer će da ga diskvalifikuje ali ja ne želim da slušam, mislim da on treba da ode od nje, kao i ona od njega. ja sam mu rekao danas da je imao mir, ali je tražio nemir - rekao je Car.
Eto, meni svi kažu kako sam ja u pravu a sada sam ja luda, a on meni stalno preti - rekla je Maja.
Ona neće od mene da se skloni, a ako se skloni i napravim nešto onda me sahranite, ja samo hoću da budem sam ali mi ona ne da! - vikao je Janjuš.
Ja sma danas rekao i njoj, da je težina njenih postupaka gora nakon svega što je radila! Ja ne potenciram problem, ja ne pravim probleme ni sa drugim ljudima i ne želim da potpaljujem probleme! - objašnjavao je Car.
On kao da ga ja urnišem, a on beži od mene kao da sada ja radim sve sama sa sobom! - rekla je Maja.
Dragana je doprinela sinoć vašoj svađi? - rekao je Darko.
Ja nju molim da se odvoji, i da odemo u rehab na dva dana i sinoć je bila kjod mene par puta da se žali, a onda joj je rekao da je k*rva i tada sam ja pitala tokom igrice! - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga