AKTUELNO

Evo šta je rekla.

Jovana Ljubisavljević je nastavila da odgovara na pitanja predstavnika sedme sile u emisiji "Pitanja novinara". Druga tema na koju je odgovarala bila je svađa sa Stefanom Karićem zbog slikanja sa Čorbom i to što je misica uvredila druge devojke sa te slike u toj svađi.

U nekoliko navrata si stavila Stefanu do znanja da te ne stavlja u isto koš sa drugim devojkama, jer ti nisi kao one. Ko su one? - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Na fotografiji sa Čorbom je trebalo da se slikaju on i njegove devojke. Od toga su tri bile sa njim u vezi, jedna je sadašnja, i Aleks koji je imala malo bliži odnos sa njim i ja koja nisam imala takvu vrstu odnosa sa njim. Jesam izgovorila tu jednu rečenicu u svađi sa Stefanom, jer smatram da ne pripadam tom delu ekipe. Nema potrebe za tim bockanjima, ali je je verovatno trebalo da se dogodi ono što se dogodila. Ja kao drugarica ne treba da budem tu. Ja sam rekla da su se one "j" sa njim, jedna jeste, za ostale se spekuliše, jedna nije, "slengovane" su od strane Čorbe. Ja nisam rekla da su k*rve - pričala je misica.
Na mene sada svali, to bi bilo super - dodao je Čorba.
Čorba je bio moj prijatelj, uvek je bio na mojoj strani, ako gledamo te dve strane Vladimir i ja - istakla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnoge stvari o tvojoj porodici, Luki, ostalim stvarima, saznali smo iz tvojih poveravanja u štekovima. Mnoge stvari se znaju, kao i to kako potcenjuješ ostale zadrugare - dodao je novinar.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.