AKTUELNO

Otvorile dušu.

U nastavku emisije "Pitanja novinara", novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je i Jovanu Tomić Matoru, kako bi sa njom porazgovarao o njenom odnosu sa Sandrom Rešić.

Matora, da li se osećaš krivom za Sandrin sunovrat i da li misliš da si je onim poljupcem raskrinkala? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je, već sam pričala o tome. Ja imam taj osećaj krivice, naročito kad mi je neko drag. Nismo previše razmišljale. Nije mi svejedno bilo ovih dana. Osećam se jednim delom kriva ja za to, možda je trebalo da razmišljam. Zajedno smo smišljale koreografiju. Ne smatram da sam raskrinkala Sandru. Nikad o nje nisam osetila taj vajb. Nikad nisam osetila sa te njene strane muvanje... A da li je ona bila sa ženama, to treba ona da kaže - rekla je Matora.
Nikada - dodala je Sandra.
Kada sam se vratila u bekstejdž, pitao si me kako se Sandra ljubi, ja rekla da ima meke usne, pitao si me da li smo u vezi, tad mi je bilo čudno. Tek kada sam videla klip, shvatila sam da je bilo preterano i vulgarno. Ponelo nas je to, nastup. Da mogu, uradila bih isto, samo ne bi bilo krljanje. I da se ona poljubila na blic sa mnom, verovatno bi imala osudu. Svaka devojka koja se zbliži sa mnom, od strane ukućana se provlači to. Ja nikoga ne teram da se mazi sa mnom - dodala je Tomićeva.

Darko je upitao Matoru o intimnim dodirima sa Sandrom, koje zadrugari stalno pominju, a pevačica se odmah pobunila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra kada odgovara na ova pitanja, kao da ima neki bunt, neki revolt - dodala je Matora.
Matora, nemam bunt. Ja tebe ne gledam kao nekog za koga će da nas povezuju. Ne gledam te ni kao žensko, ni muško. Nikada nisam bila Matorin prijatelj u smislu neke intime, nisam je gledala kroz to. Krivo mi je što se ovako izdešavalo - rekla je Sandra.
Krivo mi je što dobija ovakva pitanja, nije nam bila dobra ideja. Hteli smo da bude šokantno, zanimljivo, otišlo je u drugom smeru. Pogodilo me je ono kad je Sandra prvi put odgovarala. Jednim delom se osećam kao da sam je ugrozila. Ona mi je prišla i rekla da ne treba tako da se osećam, ali takva sam. Imam grižu savesti i za stvari za koje nisam kriva. Uprskale smo stvar, krivo mi je što je tako ispalo. Još mi samo treba da od nekog ko mi je drag napravim lezbaču, pored svih ostalih stvari. Da je vulgarno, vulgarno je, preterale smo... - nastavila je Tomićeva.
Ne možeš ti da napraviš od mene nešto što nisam. Mene taj deo ne zanima, te gluposti da li će neko da misli, mene to ne zanima. Pre nego što smo mi znali da je poljubac napravio pakao, meni je Matora rekla da hoće da se isključi, da joj je loše, da hoće da izađe - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, u kojoj meri se promenio vaš odnos? - pitao je Darko.
Apsolutno nemamo odnos. Ja sada mislim ako bismo se vratile na staro i da ja krenem da je češkam, da bi opet krenulo sve. Ne želim da se osećam loše, zbog nečega za šta nisam samo ja kriva - odgovorila je Matora.
Ja nikad nisam rekla da si ti kriva. Ne znam ko je iskomentarisao da je poljubac sunovrat moje karijere. Ako je to sunovrat moje karijere, onda ću ja da radim kao čistačica. Jedan poljubac neće da utiče na moju karijeru. Taj deo me ne zanima. Drugo, svi moji znaju koje sam ja seksualne orijentacije. Žao mi je što se ona tako oseća. Osećam i ja grižu savesti, ali ne u toj meri da bih prekidala odnos sa njom. Jedino mi je žao što se sklonila i što nemamo odnos - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.