AKTUELNO

Drama bivših partnerki nikako da stane.

Polemika o odnosu Sanje Stanković i Matore se nastavila u emisiji "Pitanja novinara", a novinar Darko Tanasijević podigao je i Lepog Miću, koji je upućen u njihov odnos sve od "Zadruge 1".

Šta se dešava između Sanje i Matore? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je volela muškarce kad su se upoznale. Kroz druženje sa Matorom je zavolela žene. Ta veza nije bila slatka kako su je predstavile. Samo mi Sanja nije bila jasna. Ja sam uvek bio na Sanjinoj strani, a i sada sam. Ali me Sanja zbuni. Matore je ponižava, maltretira, reci joj: "Mrš u p.m.". Ono što je rečeno pre par noći, ja sam ustao i rekao da stanu malo. Sada spominju ime devojke koja im je jako dobra prijateljica (Ana Korać) - dodao je Lepi Mića.
Ana mi je sve rekla i hvala joj što je bila uz mene. Fanovi nas prate, našli su sliku tog makedonskog igrača, zapratili su se, pa su povukli to. Sanja je okačila sliku sa terase hotelske, pa je skinula sliku kada je krenuo teror - ubacila se Matora.
Tu sliku je Ana slikala, bile smo u sobi. Dopisivala sam se sa njim, ali te nisam prevarila - odgovorila je Sanja.
Meni je Matora jasna kao dan, ali Sanja ne. Sanja, sada te pitam, da li ti želiš da imaš vezu sa ženama? - pitao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa njom ne. Ne znam da li želim sa ženama. Decu želim da imam - odgovorila je Sanja.
Ja ti želim da budeš sa muškarcem, da rađaš decu - poručio je Mića.
Kada smo se Sanja i ja razdvojile, njena majka mi je poslala poruku da Sanja želi da bude sa muškarcem - dodala je Matora.
Ali to ne znači da neću opet biti sa ženom - istakla je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje neke stvari koje ja ne želim da iznesem, kao što sam ovu, jer je mene sramota, ja sam bila sa njom. Što mi nisi dala da pročitam prepiske sa fudbalerom? Na moje oči si se dopisivala - poručila je Matora.
Tad si bila bezobrazna. A što ne kažeš da si se dopisivala sa bivšom devojkom kad sam ja bila u izlasku sa Majom? - pitala je Sanja.
Ako će ti biti lakše, prevarila sam te - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.