AKTUELNO

Nisu joj se svidele ove reči.

Filip Car započeo je svoju drugu podelu budžeta, pa redom obrazlagao i komentarisao zadrugare:

Dragana dobija opet mali budžet. Ne sviđa mi se što ulaziš u svađu, a jako si emotivna devojka i ne možeš to da izdržiš - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet dobija Lepi Mića, uvek me dobro savetuješ, pomogneš mi, dosta mi značiš ovde, znaš da te gotivim, ja zaboravim sve ružno što mi kažeš - nastavljao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina dobija mali budžet. Ja sam se odmah ujutru ogradio od te priče, sve je među nama bilo spontano, bili smo pijani. Krivo mi je što te toliko ljudi napada, ti si vredna, kao i sve mlade devojke, razuzdana si, ali to je to - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan dobija srednji budžet, vidim da si kvalitetan momak. Prošli put sam se ogrešio i dao ti mali budžet. O tebi imam dobro mišljenje - rekao je Filip.
Sledeći mali budžet će dobiti Anja. Samo ti mogu zameriti neke stvari prema Cveletu, mislim da nisi uvek ispala fer prema njemu - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš dobija sledeći veliki budžet. Jedan drugog smo malo uvredili, ali ti ne zameram, volim te i jedemo iz istog tanjira, sličan si meni. Mnogi misle da sam na tvojoj strani u situaciji sa Majom, ali nije tako, ja Maji iste stvari govorim uvek. On je muškarac, preko nekih stvari nikada neće preći - rekao je Filip.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga