AKTUELNO

Nije ga štedeo!

U toku je nova podela budžeta Filipa Cara, a zadrugari su strepeli od njegovih komentara.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet, gde je taj pokemon, gde je Nataša, a na garnituri odmara stare kosti, evo za uskršnjeg zeca srednji budžet, nekad bi bio i veliki budžet. Uvredio sam te, teško mi je to palo, ti si mene uvredila prva. Mislim da si jedna od najboljih cura ovde i najkvalitetnijih, prošli put sam se ogrešio o tebe, bolje da sam nekome drugom dao. Sledeći veliki budžet je za Kristijana. Doprinosiš ovom kolektivu, od tebe sam uvek dobio šta mi treba. Imaš tu ludačku crtu, nekad poludiš i kažeš nešto previše, nemoj se dovesti u situaciju da uzmeš hleb iz usta ženi i ćerki. Meni si drag, ja te gotivim - rekao je Filip i nastavio:
Mali budžet je za Cveleta, nemamo neki odnos, žao mi je što vam se desila ona situacija. Možda je Ša osetio ono što sam ja osetio, onaj put se jesam ogrešio, dovodim se u situacije napolju da se pobijem u prometu, ali žao mi je što sam te udario... Sledeći srednji budžet je za tebe Rialda. Ti i ja se non-stop svađamo. Mislim da imaš puno kvaliteta, mene živciraš jako, ne znam šta bih ti rekao, juče si mi rekla da ti izgledam kao neko dete koje je bi zgazilo mrava, a onda da sam neki kriminalac. Drska si i to mi se sviđa, ne sviđa mi se što si prestrisnasna. Imaš taj mangupski stav, nisi olimpijski sudija, ideš glavom kroz zid, ali to se puno puta meni obilo o glavu, nećemo stajati jedno drugom na muku - ispričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet ide Miljani, o njoj sam rekao neke stvari prošli put, izgovorio sam hiljadu ružnih reči, ali ja je gledam kao dete. Mislim da je u nekim momentima i bezobrazna, hoće nisko udariti, ne da ljudima da dođu do reči, nelogična je, ali ona mene dobije na jedan sentiš. Ja svoju robu ne slažem, a njemu do devet ujutru, nikome ne dajem gutljaj piva, njoj dajem celo. Žao mi je zbog situacije kod kuće i njenog psihičkog stanja.
To radiš da ti se ne bi nakačila! Ružan si tako obrijan! - dobacio je Brendon.
Da, ona je baš strašna. Miljana je neko sa kim se sada najlakše svađati - uzvratio je Car.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga