AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je raspodela budžeta Filipa Cara, a on danas nije štedeo ni najbliže:

Milica dobija mali budžet. Ti nisi loša, ali mi se ne sviđa što ne prihvatiš kad uradiš nešto loše.Treba da prihvatiš zajedničku krivicu i ne bi bilo problema. Imam utisak da bi i za Filipa Đukića porekla da se nešto desilo. Jedna si od najurednijih cura ovde, nisi nemoralna - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za tebe, Boro. Znam da se ni ti ne sećaš svih loših reči koje izgovoriš tokom svađe, da imaš crnu rupu. Ono sa Milicom je užas, kao i ono sa Necom - nastvaljao je Car.
Sledeći mali budžet za Teodoru, okej si mi devojka, ali si me uvredila, a ja sam tu uz tebe bio i kad si bila sa najvećim rijalitim igračima u nekom gardu. Meni je sve što mogu ljudima ovde zameriti smešno - obrazlagao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji budžet je za tebe, Ermina. S tobom imam dobar odnos, znam da sam nekada deo tvojih spletki ili igara. Ništa ti ne zameram, to je tako ovde - govorio je Car.
Sledeći mali budžet je za Kenana. Mi nemamo ni dobar, ni loš odnos. Ja bih voleo da imam bar 10% onoga što si ti ovde prezentirao, da imam tvoje reakcije, divim ti se zbog toga. Ne znam sad koliko je dobar, koliko god se ona (Rialda) bori za tebe, mora osetiti da ima muškarca koji je tu i bori se za nju, ipak smo mi muškarci - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Brendona srednji budžet. Ti se ponašaš kao dete kad ti ja dam mali budžet, dižeš se na klipu, pališ se. Možda sam se ogrešio tim malim budžetom, ali znaš da si mi drag i da te gotivim - govorio je Filip o Brendonu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga