AKTUELNO

Nije mogao da se suzdrži!

U toku je porodični sastanak, na kom zadrugari nakon podele budžeta Filipa Cara, komentarišu isti. Bora Santana se posvađao sa Nenadom Lazićem, zbog njihovog odnosa.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti što si mi rekao lepu reč, to je meni mnogo bitnije, nego novac. Što se tiče vaze, to nije moglo da bude pre žurke. Ja nisam otišao sa ciljem da bih porazbijao, ja sam otišao da plačem i onda sam uradio to, zato što mi je rekao da mi je majka klošarka - rekao je Neca.
Neco, Milica te je smirivala, i onda si njemu nešto rekao, pa ti je j*bao mater - ubacio se Đedović.
Ovo je krajnji bezobrazluk zadrugara, vođa puši cigaru, pola vas je napolju, ovo nisam video nikad u životu. Ovo je bezobrazluk, ovo nema veze sa vezom, ja mislim da je pristojnoist minimalna da poslušamo vođu, pa onda da komentarišemo... - objasnio je Mića.
Što se mog malog budžeta tiče, ja mu neću zameriti, to ću prepisati njegovoj sizofreniji. Što se mene tiče, hvala na obrazloženju, što se novca tiče, mora ćeš da pušiš nekom drugom - izjavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo bih se na prošlu nedelju, mislim da se nisi ogrešio od mene, meni je bitnije šta ćeš mi reći, smatram da je to bilo iskreno i prošle i ove nedelje. Možda ćemo početi da provodimo više vremena, mislim da si se ogrešio od Jovanu. Bez obzira kakav odnos imaš sa Paulom, mislim da nije zaslužila, njoj dajemo danas 40 dana, ceo dan je u hotelu, hteo sam da kažem, ništa nisi promenio u našem odnosu, mislim samo to za Jovanu - izjavio je Karić.
A što? A šta ti znaš kakva sam ja prema drugima? - upitala je Paula.
Zato što te nema nigde! - odbrusio je Stefan.
Da ti objasnim nešto, ja nama spukljam hranu, a on nama cigare! - odbrusila je Paula.
Ako se dopunjujete vas dvoje, punite se i dalje - provocirao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Rijaliti Zadruga