AKTUELNO

Kemezova se i dalje buni.

Voditelj Milan Milošević dao je reč i Bori Santani, kako bi prokomentarisao to što je Milica Kemez izglasana od strane publike za treću najperfidniju osobu u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta da je branim za Miću, njoj uvek bude krivo posle svađe. To za treće mesto, moguće da je to... Kada sklopimo sve kockice... Ne verujem da je nešto mnogo zbog mene, ne znam kako da objasnim - rekao je Bora.
Kada je bila ona vaša svađa, ja te pitao što se miriš kada tako pričaš o njoj, ti si rekao da te hvata na sažaljenje - dodao je Đedović.
Ako ga hvatam na sažaljenje, onda doviđenja... - poručila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ja ovo da objasnim, sve su u pravu gledaoci, za sve tri osobe. Ja sam naveo Erminu - seo je Bora.
Sve su u pravu? Dobro, ti mene kanali... Kada si bio izglasan za najvećeg monstruma, ja tebe nisam - poručila je Milica.
Nisam za monstruma, nego za nezahvalnu osobu - dodao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica ima dve ličnosti u sebi. Jednu kada je u normalnim odnosima, druga kada se svađa... Sada je došao na naplatu njen odnos sa Tomovićem, obećavanja - ustao je Lepi Mića.
Ja mislim da su perfidniji ovi koji su ulazili u fejk veze, nego ja koja sam obećavala nešto - govorila je Milica.
Ja Milici zameram milion stvari, pojeli su je srdžba i nezadovoljstvo. Milica je o meni imala najgore mišljenje, ali to nije pričala. To mi je rekla tek posle godinu dana... - nastavio je pevač.
Ljudi su me prepali od tebe - pravdala se Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti veruješ pogrešnim ljudima. Milica Kemez je imala pogrešan izbor prijatalja, to je Tanja, imala je pogrešan izbor ljubavi, to je Bora. To je pogrešna veza i za jedno i za drugo. S*rem se na ljubav, ako neko spominje grobove - poručio je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.