AKTUELNO

Glavna tema za crnim stolom.

I Miljana Kulić je imala komentar na odnos Sanje Stanković i Jovani Tomić Matoroj u emisiji "Pretres nedelje".

Rekla si između redova da te je iskorišćavala, a kad je Sanja ušla u rijaliti, naglasila je da je Matora ne zanima, da će joj zabraniti prilazak. Da bi nastavila soju priču, posle odbijanja drugih, nastavila je na Matoru. Pričala sam da je Jovana psihopata, ali nakon Anđela koji je odje*ao posle tri dana, sa Matorom je bila isključivo iz koristi, ona nije nikada bila lezbejka. Zna se šta dve lezbejke rade, one nisu to radile, znači da je bila sa njom iz finansijske koristi. Sad se ponovo približila Matoroj, jer je Fran odje*ao, pa Anđelo... Kad bi Matora htela da se pomire, ona bi pristala - govorila je Miljana.
Svojoj mami lupaš šamare, sram te bilo. Ti si rekla da si pušila ku*ac za pare - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije istina. Ne opravdavam Jovanu za one reči, ali reci mi što si se tate odrekla? Ova devojka guska, ne bira da li je muško, žensko, glumila je ljubav, tako i muškarce iskorišćava - pitala je Miljana.
Ja ne želim ništa da dokazujem, ali ona zna šta sam sve trpela. Ona je bila najveća ku*vetina ali sam je volela. Najgora sam, katastrofa eto- rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je uvukla sve ljude u tu priču, da li je istina ili ne, nek rešavaju one. Sve ovo što se drugi mešaju, je Matora uradila jer je uvukla sve. Nema istu težinu kad ustane Marko, Maja...i kad ustane Matora. Prljavi veš izbacivati nakon svega, ne treba sebi da dozvoli. Reči koje govorim sam govorila Matoroj i ranije - pričala je Rialda.
Ja volim Rialdu što priča ovako, ali ima netrpeljivost prema meni, ne znam što. Možemo lepo da komuniciramo - rekla je Jovana.
Sve ovo što se dešava je samo Matora odgovorna. Posle ovoliko rijalitija, ne možeš sebi dozvoliti da takve stvari pričaš - nasatavila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga