AKTUELNO

Au!

Kristina Spalević ustala je za crnim stolom i uključila se u debatu o lažima, pa je iznela svoje mišljenje, a njoj se pridružila i Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja iskalkulišem nešto da li je dobro za mene, ja kada sam išla na psihoterapiju, išla sam par puta i shvatila sam sve da je bolje reći istinu - rekla je Kristina.
Ovde mnogi lažu, neću da navodim imena, ali zante na koga mislim! Kristijan je malopre priznao, pričao si! Bolje je, ja sam spremna da podnesem istinu, samo nemoj da me pravite budalom - izjavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam upoznala muškarca koji je slagao kako treba. Koliko god pokušavaš nešto da zataškaš, prećutiš, samo kada sam ja saznala neke stvari, tema između njega i Teodore, stavilo se pod upitnik ceo naš odnos - rekla je Rialda.

Bora Santana napravio je opšti kolaps svojom pričom o lažima, zbog čega su se pobunili mnogi zadrugarima, pa su ustali da komentarišu. Nakon toga je ustao i Lepi Mića da iznese svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su veze kao ringišpil, ovde nema ko sa kim nije bio, možda i više puta. Ovde su veliki broj veza zbog kadra, da, to tvrdim. Meni su neke stvari jasne. Jovana, kaži da, gledala si i to je to, u tom momentu! - prokomentarisao je Lepi Mića.
Zamisli kolika bi ona bila u mojim očima, da je ustala, ona bi za mene bila King Kong. Ona meni nameće, kontrira, da je ona sada ku*va, nego da odmah ispada da ja to mislim, jeste tako i ti si to rekao - ubacio se Stefan.
Da, pravite od mene ku*vu! Dok sam u vezi, nisam pogledala nikoga u životu! Oni meni nabeđuju emociju, da sam osećala, gde Stefan misli da sam bila zaljubljena u njega - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga