AKTUELNO

Srećni i nasmejani!

U toku je radio emisija Bore Santane "Amnezija", a naredni gosti su Paula Hublin i Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Poklonite se i počnite! Šta se desilo sa vama, jer ste pre tri dana rekli da nećete ulaziti u vezu - rekao je Đedović.
On je meni nešto rekao, ali ja sam probala sa nekim drugim! Kad si u vezi i neko ti se sviđa, ali videćemo kako će biti pa ćemo videti. Nije bilo to - to pa smo imali bivše partnere! Ja sam pristajala na kompromise, jer sam spremna da menajm neke stvari - rekla je Paula.
Ona je imala kompromise sa Čorbom i Vladimirom - rekao je Bora.
Ja jesam imala kompromise, a Cara ne bih da komentarišem! Meni na primer ljudi sa kojima je Čorba imao konflikt, ja nisam bila dobra. Sada sa Carem neću biti kao pre, tipa noga preko noge, to jeste bilo drugarski ali ja takav odnos imam sa svim prijateljima, ali u vezi ne mogu! Ja nemam potrebe to da objašnjavam - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula, da li je Fran tvoj neki inat Caru?
Ja neću na to da odgovaram, Car i ja smo prijatelji! - rekla je Paula.
Fran, rekao si da te neko bije ako se pomiriš sa njom, šta se desilo? Lančić je rekao kako nećete biti zajedno - rekao je Đedović.
Ja sam rekla da ne želim da budem sa njim, ali se opet njemu vratim takva sam luda, i lančić sam namerno zavrtela - rekla je Paula.
Ja ne znam šta da kažem, ona nije pričala sa mnom o tome! Ja sam se sprdao kada sam rekao da volim Minu! - rekao je Fran.
Ja sam mu rekla da mene ne zanima ako se zeza, jer ovo bi bio poslednji put i ako dobijem raskid za dva dana, neka se on plaši, neću ja! Mnogo pusta sam ja napravila haos, i on je, ali se nismo svađali i videćemo sada i gde ćemo da spavamo, ali treba da prođe malo vremena - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga