AKTUELNO

Šok!

U večerašnjem izdanju emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Jovanu Ljubisavljević.

U čemu je problem da priznaš flert sa Vladimirom Tomovićem, kad smo svi gledali vaš odnos mesecima, koliko si bila srećna kada te uzdiže i tvoj osmeh kada su mu uzeli pisma?

Foto: TV Pink Printscreen

Joj, majko mila. Nikada mi se nije dopao, da jeste, bilo bi drugačije. Da mene neko ubeđuje u moje emocije, da li jesam ili nisam, to ne može, ja znam kako se ponašam kada mi se neko dopadne ili ne. O mom emotivnom statusu neću dozvoliti da se polemiše. Nemoguće je da neko vidi ili da neko bolje zna šta ja osećam. On je pokušavao na sve načine - tvrdila je misica.
Što je onda Paula izjavila da bi volela da se Tomović vrati i kaže šta ste sve pričali? - upitao je voditelj.
Šta je pričao, znaju njih dvoje. Ja na pritisak uzvraćam gardom! - izjavila je Paula.
Njoj se Vladimir svideo, ali je prekrivala to. Stefan je u pravu, ona nije bila u odnosu ni sa Vladimirom, ni sa Anđelom, ali je bila u Vladimira zaljubljena, Stefan hoće samo da joj prizna! Sa Čorbom i Anđelom je igrala igru, sa Vladimirom ne, u njega se zaljubila, ona je proračunatija od nekih rijaliti igrača. Ona zna kako se Stefan ponašao prema Ivi, zato je i ušla u vezu sa njim. Gledala je napolju rijaliti - objasnila je MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je pričala sa Sanjom pričala je o savršenom muškarcu, kao da je opisivala Tomovića - prokomentarisao je voditelj.
Možda je Vladimir planirao da se umeša u vezu Stefana i Jovane, gledaoci nisu dementni, znaju sve šta je bilo, koliko je ona namazana, perfidna i lukava. I u ovom odnosu, jer ne govori istinu Kariću - ubacila se Miljana.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga