AKTUELNO

Drama se nastavlja!

U toku je emisije "Pitanje gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Nenada Aleksića:"Ljubavnica te je ostavila jer se čula sa bivšim, a ti tražiš da ti brat nju izdržava a to je svima ispričala?"

Foto: TV Pink Printscreen

To je Tara sama rekla, nisam ja ništa rekao - rekao je Karić.
Nema šta da je izdržava, ja imam pravo na sve i da radim šta ja hoću i to je korektno i realno, a devojka je koju volim - rekao je Ša.
Ja sam u šoku! Ja sam rekao Nenadu da gleda sebe, ali on vuče neke poteze koji nisu u redu i treba sve da zaledi pa kada izađe da reši sve sa ženom i njom - rekao je Mića.
Prvo, jedno je u procesu, razvodim se, bio sam i sa advokatom - rekao je reper.
Rekao je da ide kod njega, a vodeo je kako ovde sve lomi! - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde najrealnija, a on mene napušava i prazni se na meni, ali je definitivno neukusan! - dodala je Nadica.
Ja njemu nisma hteo da stajem na muku, ali isto bi bilo kada bio ja Maji rekao da ide u moj stan! Ona je tebe razvela i uništila ovde, uništila je ovu kuću a prošle godine je imala sve, i niko je nije dirao, a u*srala te je i nema nikakvo poštovanje prema nikome ovde! - rekao je Janjuš.
Pustio me Janjuše ne zanima me ništa, jer ja slušam sebe i ako sam se zaj*bao ja sam, niste vi! Ako si mi drug, nemoj da mi daješ savete jer mi pogoršavate psihičko stanje - vikao je Ša.
Kako nemaš empatije prema ženi sa kojom si bio sedam godina? - pitao je Milan.
Ona je mene ostavila kao kera, ona je moja bivša i privodi Tomovića u stan, a on je moj neprijatelj. Taj stan je moj i ja tamo mogu da dovedem koga hoću! Jedno znam, da je to moja bivša i da imam papire za razvod braka - reklao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga