AKTUELNO

Tenzija raste!

U toku je emisije "Pitanje gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Stefana Karića:"Prokomentariši nam temu Ša i Tara i ljubomorisanje?"

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko je toatalno zaljubljen u nju i pomutila mu je mozak, a mi se upoređujemo, ali u ovoj situaciji bih ja drugačije reagovao. Da sam ja na njegovom mestu, ja ne bih ostao sa tom devojkom, ali sada radi srce i on je voli zato je sa njom! Ona je njemu zamerila žene u emisiji, ona jeste moj prijatelj, ali ja moram da budem realan jer ja se stavim u tu situaciju. On je išla kod lekara i zvala bivšeg verenika, to je katastrofa - rekao je Stefan.
Mi ne kožemo sada Nenadu da objasnimo, on želi da tera inat i on je ljubomoran na Čorbu neviđeno, i kada ga Tara pogleda to je užaš! Meni nije jasno, on je dobar sa Čorbom a njoj ljubomoriše. On je njoj jutros svašta rekao, ali sada vidim za stolom da svi ćute kao da ništa nisu videli. Otišla je devojka koja je bila bitan deo u njegovoj priči, ali mi smo se uplitali i dali joj motiv da se ponaša kao da je dobila Nobelovu nagradu, a ne kao da je napravila haos! Poenta priče je ta, da je zvala Stefana a ti na Čorbu bio ljubomoran, a sada nisi? - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno, ja sam čuo pre par dana kada je Darko pitao Taru kako se oseća kao devojka, i bez epiteta ljubavnice! - rekao je Ša.
Matora, da li ublažavaš neke stvari za Sanju jer i ona zna neku tvoju tajnu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja sam rekla da je sve ružno što sam iznela, ali ima i on prljav veš i može da iznese šta hoće! Ja nemam problem da kažem i priznam, ali već kada je ona o meni pričala ja sam potvrdila neke stvari, sedam godina sam u televizoru i nema šta ne zna o meni! - rekla je Matora.
Sve i da imam, ne bih ponovila istu scenu od pre par dana, i ako me napadne ja neću da uzvraćam samo ću da ćutim! Da li ja nju imam u šaci ili ne, nju to ne zanima, a ja želim da se ovaj cirkus završi i ja nju neću dirati - rekla je Sanja.
Sanja je rekla kako može da me strpa u zatvor, ali niko ne može jer ne radim neke nelegalne stvari! Ja sma videla Sanju sa verenikom i taj snimak, a ja ću nastaviti da je komentarišem jer je ona moj život poslednje četiri godine! - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga