AKTUELNO

Iz drugog ugla.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip je takođe prikazivao razne sporne situacije između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Bez obzira u kom sam odnosu sa Tarom, biću realna, on joj se u nekoliko navrata unosio se u facu u cilju da ga ona udari. U krevetu kad su ležali, on je budi, pa je udara jastukom, kako bi izazvao njen revolt. Znam da joj se on smučio, iz tog razloga se ponašala neurotično, tražila je samo neki način da ga više ne gleda. Kad je volela Mateju, ponašala se sasvim drugačije. Ša je klasičan folirant, odličan glumac, ovo plakanje na silu, folirao je. Smatram da je ovde najviše povređena Ivana, i nikada nije uspela ljubav kada se gradi na tuđoj nesreći. Što sad on ne beži i ponaša dok je bio sa njom? Zbog tog odvratnog ponašanja mi se gadi, i ta njihova veza, i on kao čovek, i ona kao osoba, gadi mi se cela situacija. On je u stanju da pljuje nešto što je nazivao svetinjom. Da toliko voli Taru, on bi izašao za njom. Opasan jazavac, ološ od čoveka, a i Tara je isto takva da je grizla savest što je ušla u vezu sa njim, jer ga nije bila dovoljno upoznala. Jer sve što je nepoznato, ushićuje - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je situacije, ali kad je već Marko potegao celu priču, imala sam pitanje, jer sam mislila da njihov odnos sa Tarine strane neće uspeti. Mislim da s njegove strane nije fejk. Ovaj klip koji smo videli je audio i video prikaz što je Tara nekako svojim ponašanjem izazvala - rekla je Rialda.
Ona je psihički labilna osoba, i onda se trgla u odnosu sa njim, shvatila je prostu matematiku, kakva im je perspektiva, budućnost, na kojim temeljima su nikli. Sve zavisi od njega, i materijalno i imena radi, kao javno mnjenje, a ona je tu bila nesigurna. Mogao bih da psihoanaliziram njihovu vezu, meni je žao, očekivao sam da je on malo jači za ženske stvari, a on je slab i jako nestabilan. On je imao mirnu luku, i mislio je da će se prebaciti u jaču i bolju, a on je upao među glisere. Ja kažem mojoj Ivani, ako je prevarim sa bilo kime, da mi uzme sve. Ako s konja na magarca ideš, šta ti očekuješ? Znate šta su meni uzele? Zato mu kažem da je mnogo dobro prošao - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga