AKTUELNO

On im smeta!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Naredni klip koji je pušten bio je snimak razgovara Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića ,voditelj Darko Tanasijević je tražio komentar od Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ja ne znam, nju svi dovedu do ludila. Naša svađa je uvek haotična. Ona je mene lagala i ja sam to kometarisao na debati.
Ja dolazim do ovakvog stanja kada sam na ivici živaca. Stefan kada je ušao ja sam se zaljubila, a onda su kometarisali kako sam dobila krila, a lepo se vidi da smo on i ja jedno drugom najveći neprijatelji. Ja u zadnje vreme plačem zbog svega. Ovaj snimak mi nije bio prijatan - rekla je Jovana.
Stefanu smeta što si mu rekla da si mu oprostila nešto, a nisi -- dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potreba da ja išta pričam jer mi nismo zajedno. On je rekao sve što je imao, a ja imam da kažem ali neću. U mom svetu ja ne bih blatila nešto što je moje. Meni nije jasno je l ja tebi treba da pominjem Tijanu, igračku, Ivu. Ja sam takva, ja ne mogu da se poljubim sa nekim sa kim nisam u vezi. Ja mislim da on ima nekog ko mu prija, pa zato ćuti - rekla je misca.
Ovde je poenta da je ona negirala da je gledala Anđela - rekao je Đedović.
Molim vas, to je glupost. Ja nisam Anđela gledala od kako sam ušla u vezu sa Stefanom. Oni pričaju da sam ja htela da prebacim priču sa Tomovića na Anđela - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu smeta to jer je shvatio da su potegnute priče u prošlosti. Nju je ceo sto optiživao da je bilo nešo sa Tomovićem. . Ljudi su nju napadali zbog Vladimira, a podržavali zbog Anđela - pričao je Mića.
Ti si meni rekla da ste se vi slagali i da su vam se susreli pogledi - nastavio je Đedović.
Ja neću da navedem neke stvari i da ne otvaram teme koje treba da se završe. Ja sam ispala ljubomorna, psihopata jer nešto kažem - rekla je Jovana kada su je prekinuli Janjuš i Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga