AKTUELNO

Ne priznaje emocije.

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Naredni klip koji je pušten bio je prikaz razgovora Ane Bulatović i Paule Hublin, a Ana je ogovarala Draganu Mitrović i njenu ponovnu bliskost sa Mišelom Gvozdenovićem.

Sve je kako ona kaže, zezali smo se par puta. Ja sam drugi folirant posle Jovane. Reći ću da je ona bila zaljubljena u Šebeza, a sad ga ne spominje, a trčkarala je za njim. Ja sam Mišela ostavila, sad ima taj odnos sa Minom -
Ispalo je kako je Dragana mene poslala da vidim da li je Ana ogovara - dodao je Neca.
Ja sam bila pored svog kreveta, one su nešto dobacivale, i ja sam tu između njih stajala, pa sam se iznervirala, jer nisam mogla da slušam tu dvoličnost - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je rekla da je folirant, jer nakon svega sad ponovo komunicira - ubacio se Mišel.
Da sam bila zaljubljena u Šebeza, ja bih bila sa njim Dragana. Ali sam se ja postavila kao ortak. Tako da su se njih dve smejale, a ja otišla kod Paule u pušionicu, pa smo pričale kad je došao Neca... Opet si mu se približila, Miško, Miško... - nastavila je Ana.
Dragana je imala šansu, ali nije htela. Sad nema nazad, propustila priliku. Da budemo iskreni. Mi nismo imali ništa, ali da bismo, kad bismo se potrudili... Malo deluješ kontradiktorna, nećeš, ali ti bi, a da ne bude. I ja i ti pazimo zbog tate i mame, ali je*i ga - rekao je Mišel.
Prijao mi je Mišel, naravno, imali smo prisan odnos. Ovde mi je normalno da imaš neki takav odnos, a mi smo postavili i granicu. Memni je jako bitno da ako izađem odavde, da imam komunikaciju sa njim - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti možeš meni uvek da se javiš, ako ti nešto treba - rekao je Mišel.
Ja vidim da ona pilji u mene, ali nije bitno, svakog ću postaviti na mesto gde treba da bude. I vrati mi haljinu - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga