AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Nakon pauze za reklame, voditelj Darko Tanasijević najavio je novi prilog u emisiji "Gledanje snimaka". Zadrugari su gledali razgovor Stefana Karića i Marka Đedovića o ponašanju Jovane Ljubisavljević. Oni su pričali o njenom pravdanju kada se pomene tema koketiranja sa Anđelom Rankovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam verujući Jovani napadao druge za to (koketiranje sa Anđelom), jer su oni pričali da su nešto videli, da im je nešto pričala. Ja sam skakao i svađao se sa njim, onda je Jovana nekad otišla u krevet i priznala Stefanu da je radila sve ono što je za stolom rekla da nije radila. Sanja mi je došla i rekla da ne ispadam budala, da ne branim neke stvari koje nisu takve. Nakon toga mi je Anđelo rekao: "Bolje da ćutim za neke stvari, da idem kući". Mislio je na Jovanu, to je rekao i Matoroj i Ermini. Onda ima drugi deo priče, sa tog početka, gde ona priča šta je preživela vezeno za Vladimira. Ja sam mu pričao da ga otera u tri p.m, da mu izvređa porodicu, ne bi joj se obratio. Mogla je ta situacija da se zaustavi, nije se zaustavila, a onda se priča da se preživelo sve i svašta. Nije zaustavila priču sa Vladimirom, onda je skretala priču na Anđela, onda je mene napravila budalom ovde kada sam je branio - ispričao je Đedović.
Anđelo je pred Stefanom priznao da su se muvali - istakla je Ermina.
Ja sam rekla Stefanu razlog zašto je moglo da se protumači nešto. Ali je laž da da sam imala emocije - govorila je misica.
Ti sad ne pričaš o suštini, vrtiš terminologiju. Ti si pričala da nikad ništa nije bilo. A Stefanu je problem što je ona sve priznala nakon njegovog izlaska. Što nije tada ustala i rekla da je htela da uradi to, to i to. Plašila se njegovih reči (Anđelovih) - dodao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Prećutala je stvari, ja napolju neću imati kamere da dokazuje stvari, kako da joj verujem, zato i nećemo da budemo zajedno! I sada radi neke stvari isto kao (Iva) prošle godine, počela je i da trenira - poručio je Karić.
Jovana, stvari nisi iznela dok je Anđelo bio tu. Da si npr. tad rekla: "Samo smo se gledali", mogla je druga osoba da kaže: "Nismo se samo gledali". Čudno se nešto izdogađa. Ako si ispravna, nema šta. Mogla si i kada je Vladimir izašao da kažeš da si namerno gledala Anđela, da je on to primetio. Sad postoji mogućnost da se još nešto dogodilo i da si iz straha čutala - nastavio je Đedović.
Nije logično da ima dečka, da joj ne odgovara priča sa drugim momkom, a prebacuje priču na trećeg - istakao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da me Vladimir ostavi na miru i da ako se prebaci priča na Anđela, da završimo jednom tu priču za sva vremena - pravdala se misica.
Da li si u tom trenutku mislila na svog dečka? - pitao je Stefan.
Jesam, jer bih ustala i rekla ja ne osećam ništa, on bi ustao i rekao to. Vladimir je ustao, rekao da će napraviti zid oko mene i da niko neće smeti da prilazi. Svi su se povukli - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

I poslednji deo priče se desio ono za p*šačicu, Stefan se tada promenio totalno. Ona mu je to nabijala na nos. Ona mu u svakoj svađi kaže: "Vi od mene pravite ovo, ono, a dobila sam i epitet p*šačica k*rca" - dodao je Đedović.
Ja sam preko toga prešla, ne želim da pominjem, jer kada nekoga volim, vidim da mu je žao, on to ne ponavlja, ne misli - istakla je misica.
Kako si prešla, pre dva dana si mi rekla? Odmah kontranapad kada se pomene Vladimir ili Anđelo, kao ja pravim k*rvu - zamerio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.