AKTUELNO

Sasuo mu sve u lice.

Mišel Gvozdenović i Mina Vrbaški dobili su priliku da u današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" vide reakcije zadrugara na njihov poljubac, nakon čega je pevaču reč dao voditelj Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba priča to što je rečeno više puta. Ja se ne nosim mišljenjem ljudi, nije mi bitno, ja znam ko sam i šta sam. Što se tiče Mine, desio se poljubac, mi se i dalje ljubimo, to traje... Stara izreka, kako god se okreneš, d*pe pozadi. Uvek ću biti tema, da li pričaju da sam homoseksualac ili ovo. Šta radim, radim protiv sebe. Ja smatram da ne radim ništa protiv sebe. Mina mi je legla, imamo super odnos, lepo se slažemo, odgovara mi. A narod može da misli šta hoće - rekao je Mišel.
Ne živimo od tuđih mišljenja - dodala je Mina.
Naš odnos možemo da pokvarimo samo mi - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je pokrenuta cela ona salva da se aludira da je on onako ili ovako, on pokrene priču. Kada su pričali ljudi o tome da nije spominjao devojku, odjednom se seti neke svoje devojke i priča je bila čudna. I sada odjednom od nemoguće ljubavi do ljubavi i to sa Minom Vrbaški, koja je promenila koliko partnere. Ja mislim da je ovo totalno fejk. Svi znamo da je fejk, trla baba lan. I to je legitimno, bolji je sada, nego u pabu. On je hteo, sad kad je izašao iz paba, kao hajde da pokaže još nešto. U pabu je samo spavao. Šta ga je tada sputavalo da se smuva sa nekom devojkom? Sedi sa Draganom, mutav kao drvo - govorio je Kristijan.
Ispada da sam ja sada sa Minom da bih bio zanimljiv. Što da budem kao vi da bih bio zanimljiv? Ne možemo svi da se tučemo ovde - dodao je Mišel.
Ja nikada nisam rekao da si ti gej - rekao je Golubović.
Nisi, ali tako ispada. Evo, ako si ti gej, ja sam gej. Ako je Čorba gej i ja sam gej, eto završili smo - zamerio je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.