AKTUELNO

Rešetanje i dalje traje!

Nakon žestokog okršaja sa Miljanom Kulić, Branislav Radonić Brendon došao je na red da nominuje:

Sa Franom se često posvađam, ali naše svađe nikad nisu trajale duže od dva sata. Ima karakteristike prijatelja. Fran je drugačija osoba od većine, kritički sam nastrojen prema njemu, jer mislim da ima potencijala. Vidim ja i kada on folira ili manipuliše, ali je sve to dozvoljeno. Obožavam Frana, volim da se družim sa njim. Sandra Rešić mi se dopada, moj advokat je rekla da nije normalna, ali kada mi je mama govorila o njoj, rekla mi je da dobra osoba i drugar. Dopada mi se to što je edukovana, neki ljudi nju i ne razumeju. Dobra osoba zaista. Poslaću nju u izolaciju - komentarisao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

O Sandri mi se menjalo mišljenje. Bila mi je iritantno, pa gotivno, pa opet ispočetka, verovatno zbog tih njenih predstava. Ali kako prolazi vreme, shvatili smo da je Sandra takva. Generalno je gotivim, mislim da je i ona promenila mišljenje o vezi Cveleta i mene. Poslaću Frana ipak - odlučila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran i ja se povremeno družimo, sad kad si u vezi, to ti je prioritet, kao i meni. Smatram da si okej momak, to što ti kalkulišeš, ne mislim da kalkulišeš u odnosu sa mnom. Sandru ću nominovati - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpre želim da se izvinim mami za sve što se dešavalo prethodnih dana. Fran je moj najveći blam, sad bih sebi šamarčinu opalila. Rekla sam Pauli.. Fran je danas ovakav, sutra onakav, smatram da se folira, da je proračunat, inteligentan si i to koristiš u ovoj igrici. Što se Sandre tiče... taj klan je mene uvek komentarisao, ali me Sandra nikada nije uvredila - počela je Sanja.
Sandra ti ništa ružno nije rekla, samo da te je njen drug doveo na splav za 500 evra! - dobacio je Đedović.
Nemoj da se mešaš, Đedoviću, brkaš joj teze - ironisala je Matora.
Rekla si da se nećemo peckati, jako si bezobrazna. Ja sam Sandri to zamerila. Ostavljam nju ipak - odlučila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga