AKTUELNO

Svega se seća!

U toku su nominacije, Teodora Bilanović je birala između Sandre Rešić i Frana Pujasa:

Ja ću sačuvati Sandru jer mi je draža od Frana. Sa njom imam bolju komunikaciju. Fran je jako inteligentan ali ima neke stvari koje mi se ne sviđaju. Sandra je divan prijatelj, ali se ne slažem da si ti Rialdin sluga, ja mislim da je to odnos mame i deteta, ali je jako gotivim - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran je meni okej, on je jako zanimljiv i nemamo neku komunikaciju, ali jako ga cenim. Sandra je osoba koja je meni davala savete, poveravala sam joj se, ali me je jako povredio ono kada sam komentarisala tvoj nastup, imali smo sukob tada ali nominujem Frana - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra se previše dala ljudima ovde, ali je jako dobra osoba. Fran je jak igrač u rijalitiju, dobar nam je odnos u prolazu. Ostaviću Sandru - rekla je Kristina.
Fran je pokvaren, ume da podbode baš. Moram da kažem da je on opsovao i mene i moju slavu. Ima rijaliti koji igra sa devojkama, ali on voli samo Paulu. Nije inteligentan već je pokvaren. On je postao ufuraniji posle svega. Njega šaljem naravno, a Sandru gotivim i ona je bila tu za mene kada mi je trebalo - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga